Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέπε revolutions

Πέπε revolutions
Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020 - 11:05
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ο Πέπε, αναμφίβολα, ήταν ένα από τα πρόσωπα που αξίζει να... σταθείς παραπάνω συζητώντας για το ματς του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ. Ο Πορτογάλος χαφ «μπήκε» στο ματς πολύ περισσότερο από τον (επηρεασμένο από τον τραυματισμό του) Μπουχαλάκη τον οποίο αντικατέστησε στο ημίχρονο.

Βλέπετε, ο 23χρονος χαφ με την κλασάτη κοψιά και τη διάθεση να παίζει με το κεφάλι ψηλά συμμετείχε πολύ ενεργά στο διάστημα που αγωνίστηκε. Είχε σχεδόν τις διπλές πάσες απ' όσες είχε ο Έλληνας χαφ στον ίδιο χρόνο. Ο Πέπε μέτρησε 36 σωστές στις 40 (90% ευστοχία) ενώ ο «Μπούχα» έφτασε μέχρι το 22/23.

Αξίζει επίσης να δει κανείς με λεπτομέρεια που έστειλαν τις πάσες και τη διάθεση που είχαν οι δυο τους να παίξουν. Ο Μπουχαλάκης δεν μπόρεσε να τροφοδοτήσει καθόλου τον Ελ Αραμπί και τον Ρατζέλοβιτς και οι πιο δημιουργικές του πάσες ήταν 4 στον Βαλμπουενά. Οι υπόλοιπες πήγαν σε Σα (1), Σεμέντο (3), Καμαρά (3), Εμβιλά (6) και Χολέμπας (5).

Ο Πέπε αντιθέτως το... πάλεψε να παίξει προς τα εμπρός. Είχε 5 πάσες στον Βαλμπουενά κι ας συνυπήρξαν λιγότερο απ' όσο ο Γάλλος με τον Μπουχαλάκη αφού ο Ματιέ έγινε αλλαγή στο 84', είχε 1 στον Ελ Αραμπί είχε και 4 στον Μπρούμα. Προφανώς είχε πολλές και ο Πέπε παράλληλα προς τους άλλους χαφ ή πίσω στα μπακ και τα στόπερ.

Για να μην το κουράζουμε περισσότερο, είδαμε όλοι νομίζω και συμφωνούμε ότι ο Πέπε έδειξε «κάτι» στο ματς κι αυτό το κάτι μας κάνει να ελπίζουμε πως θα δούμε πολλά καλύτερα στο κοντινό μέλλον. Ο Μαρτίνς έχει αποδείξει πολλάκις ότι διαθέτει μάτι και για να επιμείνει τόσο για τον Πορτογάλο μέσο κάτι θα ξέρει παραπάνω.

Διαβάστε επίσης

Τώρα όχι πασίγιο, μάχη!

Τώρα όχι πασίγιο, μάχη!

Η μεγάλη διαφορά του ματς με τον ΟΦΗ σε σχέση με τον Ιούλιο. Μπλογκάρει στο gavros.gr o Σπύρος Γρομητσάρης!