Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τώρα όχι πασίγιο, μάχη!

Τώρα όχι πασίγιο, μάχη!
Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020 - 09:53

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει αύριο εκεί όπου τον περασμένο Ιούλιο έλαβε χώρα μία από τις πιο όμορφες στιγμές αναγνώρισης του αντιπάλου στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θυμόμαστε όλοι φυσικά το περιβόητο pasillo (πασίγιο) που έκαναν παίκτες και τεχνικό τιμ του ΟΦΗ όταν οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για τη σέντρα του μεταξύ τους ματς. Οι γηπεδούχοι χειροκρότησαν τον Ολυμπιακό που, τότε, ήταν αγκαλιά με τον τίτλο (τον είχε κατακτήσει μαθηματικά) ως αναγνώριση του δίκαιου της επιτυχίας του.

Σ' αυτό το γήπεδο λοιπόν, μερικούς μήνες μετά, ο Ολυμπιακός καλείται να μπει σε διαφορετικό mood. Mood μάχης. Αυτή τη φορά ο ΟΦΗ δεν θα ανοίξει δρόμο για να περάσουν από μέσα οι ερυθρόλευκοι και να κάνει pasillo. Οι Κρητικοί θα παλέψουν, όπως είναι φυσικό, για το δικό τους καλό. Φυσικά θέλουν τη νίκη. Έχουν και οι ίδιοι δικούς τους στόχους όπως έχει και ο Ολυμπιακός να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα. Αύριο λοιπόν τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά.

Ο ΟΦΗ είναι μια καθαρά ποδοσφαιρική ομάδα που θα κάνει τη ζωή δύσκολη των νταμπλούχων. Γι' αυτό απαιτείται μάξιμουμ συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Το τρίποντο είναι πολύτιμο καθώς όπως εξήγησε ο Πέδρο Μαρτίνς η κατάκτηση του τίτλου περνάει και από το Ηράκλειο.

ΥΓ: Στο Ηράκλειο τον Ιούλιο ο Λάζαρ Ρατζέλοβιτς είχε κάνει μια εμφάνιση που πρέπει να έχει... οδηγό. Ας δει το βίντεο ξανά και ας προσπαθήσει να επαναλαμβάνει ανάλογες με μεγαλύτερη συχνότητα.

Διαβάστε επίσης

Κάτι να «φαγωνόμαστε»

Κάτι να «φαγωνόμαστε»

Τα ημίχρονα, ο Σισέ, οι φορ, ο Μπρούμα και ο Ραφίνια. Μπλογκάρει στο gavros.gr ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Πέπε revolutions

Πέπε revolutions

Το «κάτι» που είδαμε από τον Πορτογάλο στο Μάντσεστερ και δείχνουν οι πάσες του...