Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το (ξανα)τερματίσαμε

Το (ξανα)τερματίσαμε
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 - 10:19

Το τι έχει γραφτεί στα social media από την ώρα που έγινε γνωστό το θέμα του πάρτι στο οποίο συμμετείχαν τρεις παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχει προηγούμενο. Όπως συνηθίζεται, του... δίνουμε και καταλαβαίνει. Το... τερματίζουμε κάθε φορά σε κριτική. Προφανώς ήταν λάθος. Προφανώς ήταν ανεύθυνη συμπεριφορά. Προφανώς δεν έπρεπε να πάνε σε πάρτι αλλά να καθίσουν στα... αυγά τους.

Αλλά ΟΚ, κάτι εκφράσεις τύπου ντρόπιασαν τον Ολυμπιακό, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι πολύ λάθος. Δεν έκαναν κάτι κακό όση ώρα έφεραν τις φανέλες στο γήπεδο ή φορούσαν τις αθλητικές ή πολιτικές ενδυμασίες της ομάδας. Ήταν κάτι που συνέβη στον ελεύθερο χρόνο τους και στον ελεύθερο χρόνο τους δεν εκπροσωπούν τον Ολυμπιακό. Ούτε είναι υποχρεωμένος ένας παίκτης, όσο διαρκεί το συμβόλαιό του με μια ομάδα, να πηγαίνει και στο... κατηχητικό ή να γίνεται πρόσκοπος.

Εξάλλου, δεν συμμετείχαν ως αρνητές του ιού σε διαδήλωση. Κρυφό ήθελαν να μείνει όλο αυτό. Πήγαν να διασκεδάσουν σ' ένα πάρτι που ήλπιζαν ότι θα μείνει κρυφό και δεν θα τους πάρει χαμπάρι κανείς. Δεν το διαφήμισαν ούτε σκόπευαν να επηρεάσουν άλλους.

Προφανώς υπάρχει θέμα σοβαρό και αυτό αφορά ΜΟΝΟ τον Ολυμπιακό και την επαγγελματική σχέση μαζί τους. Τον Ολυμπιακό που δικαιούται να είναι έξαλλος με τους παίκτες καθώς η ανεύθυνη συμπεριφορά τους (χτύπα ξύλο) θέτει σε κίνδυνο το αν και πότε μπορεί να τους χρησιμοποιήσει. Ο Ολυμπιακός ήδη στερήθηκε τον Σεμέδο λόγω ιού. Γιατί να στερηθεί και τον Ρατζέλοβιτς ή τον Μπρούνο σε περίπτωση που νοσήσουν;

Και γιατί επίσης να... κουβαλήσουν ξανά τον ιό στο Ρέντη; Αυτό, ναι, είναι θέμα και σημαντικό και ο Ολυμπιακός δικαιούται να είναι έξαλλος μαζί τους. Αλλά τα περί ντροπής για τον σύλλογο, διακοπών συμβολαίου κτλ. είναι, νομίζω, επιεικώς υπερβολικά. ΟΚ, είπαμε...

ΥΓ: Πολλά μπράβο, ξανά, στο πως λειτούργησε ο Ολυμπιακός στο θέμα. Και για την άμεση καταδίκη της συμπεριφοράς και φυσικά για την απόφαση να δοθούν τα χρήματα στο Ε.Σ.Υ.

Διαβάστε επίσης

Να η (2η) ευκαιρία

Να η (2η) ευκαιρία

Ο Ελ Αραμπί, ο Βαλμπουενά και το πειραιώτικο... talent show... Μπλογκάρει στο gavros.gr o Σπύρος Γρομητσάρης!

Κάτι να «φαγωνόμαστε»

Κάτι να «φαγωνόμαστε»

Τα ημίχρονα, ο Σισέ, οι φορ, ο Μπρούμα και ο Ραφίνια. Μπλογκάρει στο gavros.gr ο Σπύρος Γρομητσάρης.