Ντουντούκα
Όλα για όλα με Πόρτο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Να παίξουν για...

Να παίξουν για...
Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 - 09:58
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Clasico made in Greece και... κορωνοϊό βεβαίως βεβαίως έχουμε σήμερα στο Γ. Καραϊσκάκης. Διαβάζω / ακούω για απαντήσεις που πρέπει να δώσουν ο Φορτούνης και όλοι όσοι αγωνιστούν και πιθανώς να μην ήταν στο βασικό πλάνο για την 11άδα δίχως τις πολλές και σημαντικές απουσίες που έχουν οι νταμπλούχοι. Κατά τη γνώμη μου η σκέψη αυτή είναι λάθος.

Τι πάει να πει να δώσουν απαντήσεις; Τι απαντήσεις και σε ποιόν; Ο Φορτούνης και ο κάθε Φορτούνης είναι έμπειροι επαγγελματίες παίκτες. Μιλάμε για 28 ετών επαγγελματία παίκτη, όχι ένα παιδάκι. Μιλάμε για τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα και έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του πρωταθλήματος. Για κάποιο λόγο πήρε αυτά τα χρήματα. Κατά τη γνώμη μου λοιπόν και ο Κώστας και όλοι οι υπόλοιποι οφείλουν να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για:

-τους εαυτούς τους και την επαγγελματική τους υπόσταση

-εκείνους που τους καλοπληρώνουν και πρέπει να τους κάνουν να αισθανθούν ότι δεν έκαναν λάθος που τους επέλεξαν

-τους συμπαίκτες τους που έβαζαν... πλάτη διαρκώς και για 'κείνους μέχρι τώρα

-τον κόσμο που ζει και αναπνέει για όσα κάνει αυτή η ομάδα στους αγωνιστικούς χώρους και θα παρακολουθεί με αγωνία ελπίζοντας να πάρει μια αφορμή για να γελάσει λίγο σε πολύ μαύρους καιρούς για όλους

Όσον αφορά στο τι περιμένω από το ματς, αυτό που ξέρω είναι ότι ειδικά τέτοιες ξεχωριστές αναμετρήσεις, είναι οι πιο δύσκολες και επικίνδυνες σε προβλέψεις. Πόσο μάλλον τώρα που μιλάμε για ένα ματς που ο Ολυμπιακός θα το παίξει με τη μισή και βάλε 11άδα εκτός και παίκτες να παίζουν σε άλλες θέσεις από τις κανονικές τους. Το σίγουρο είναι τέτοια ματς τα κερδίζουν οι χαρακτήρες. Οι παίκτες με «καρύδια», κι ας μην είναι απαραίτητα οι πιο ποιοτικοί.

Προσωπικά τον Ολυμπιακό τον φοβάμαι περισσότερο όταν πηγαίνει με σιγουριά και άνεση σε ένα ματς. Νομίζω ότι αυτό είναι το τελευταίο που αισθάνεται σήμερα λόγω των απουσιών.

Διαβάστε επίσης