Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η τηλεκπαίδευση και η «ντροπή» της Λίβερπουλ

Η τηλεκπαίδευση και η «ντροπή» της Λίβερπουλ
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 - 10:31
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Κοίτα να δεις που ο Ολυμπιακός το κατάφερε κι αυτό. Ποιό; Να υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Σίτι μισός (και βγάλε) και εν τέλει να έχει ηττηθεί με ένα γκολ που άρχισε με φάουλ πάνω σε παίκτη του. Όσον αφορά στην εικόνα του αγώνα, όποιος περίμενε κάτι διαφορετικό μάλλον δεν πρέπει να έχει και μεγάλη σχέση με το σπορ και καλό θα είναι να γυρίσει άμεσα στην... τηλε-εκπαίδευση. Την ποδοσφαιρική, όχι την άλλη.

Προφανώς η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν ανταγωνιστική στη μορφή που την ξέρουμε αλλά πώς θα μπορούσε να είναι με τόσες και τέτοιας σπουδαιότητας απουσίες; Ξέρετε τι έγινε σε ένα άλλο γήπεδο χθες το βράδυ; Μιλάμε για το Άνφιλντ την έδρα της Λίβερπουλ. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας που είχε λιγότερες από τις μισές απώλειες του Ολυμπιακού ηττήθηκε από την Αταλάντα με 2-0 σ' ένα ματς στο οποίο οι reds έκαναν μόλις 4 τελικές και καμία εξ' αυτών στον στόχο!

Ο μέσος οπαδός της Λίβερπουλ, άραγε, αισθάνεται ντροπή ή κατανοεί ότι η ομάδα του με τόσες απουσίες και λίγες μέρες μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων είναι λογικό να παρουσιάζει δυσλειτουργίες; Είμαι βέβαιος ότι, στη συντριπτική πλειοψηφία τουλάχιστον, συμβαίνει το δεύτερο. Να όμως που κάνω πάλι αυτό που δεν πρέπει. Γιατί αν συμμετέχεις σε βλακώδεις συζητήσεις θα σε κερδίσουν εκείνοι που σε οδηγούν εκεί λόγω εμπειρίας...

Σοβαρά μιλώντας η χθεσινή βραδιά είχε 1+1 σημαντικά θετικά για τον Ολυμπιακό. Το ένα ήταν η εικόνα του Βρουσάι. Ένας 22χρονος εξτρέμ που έπαιξε δεξί μπακ ήταν πολύ καλύτερος και φάνηκε πιο πολύ από έναν 24χρονο παίκτη που αγωνίστηκε στην κανονική του θέση.

Το +1 θετικό (γιατί ταυτόχρονα είναι και αρνητικό) έχει να κάνει με το αποτέλεσμα στη Μασσαλία. Η Πόρτο κέρδισε τη Μαρσέιγ και την άφησε άποντη στον πάτο του ομίλου που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός, για την 3η θέση τουλάχιστον, έχει το... μαξιλάρι της ισοπαλίας την ερχόμενη εβδομάδα όταν πάει για να την αντιμετωπίσει στο «Βελοντρόμ». Από την άλλη, με τη νίκη της Πόρτο δυσκόλεψε πάρα πολύ το όνειρο της 2ης θέσης για τους Πειραιώτες.

Προς το παρόν ωστόσο τα αφήνουμε αυτά. Προηγείται το ματς κορυφής με τον Άρη και θα είναι ένα πολύ πολύ δύσκολο ματς.

Διαβάστε επίσης

Μόνο το 100% δίνει νίκη

Μόνο το 100% δίνει νίκη

Η ρύθμιση στο... τσιπάκι και ο πολυδιαφημισμένος. Μπλογκάρει στο gavros.gr ο Σπύρος Γρομητσάρης!