Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το check in της Δευτέρας

Το check in της Δευτέρας
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020 - 10:18
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Τι να περιμένουμε απόψε από τον Ολυμπιακό κόντρα στην Πόρτο; Προσωπικά το μόνο που περιμένω / ελπίζω από τη βραδιά είναι ο Ολυμπιακός να εξασφαλίσει ότι θα είναι παρών στην κλήρωση της Δευτέρας (14/12) για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Μόνο αυτό μετράει, κατ' εμέ. Θα είναι ιδανικό να προκριθεί με νίκη. Θα είναι ΟΚ να το κάνει και με ισοπαλία. Πρόκριση θα είναι, και θα έχει την αξία της, ακόμα και αν έρθει με δική του ήττα και ταυτόχρονη ήττα της Μαρσέιγ από τη Σίτι. Έχω αναφερθεί πολλάκις στους πολλούς και σοβαρούς λόγους που με κάνουν αυτή τη σεζόν λιγότερο απαιτητικό σε θεάματα, εντυπωσιασμούς αλλά και αποτελεσματικότητα.

Όμως, επειδή μιλάμε γι' αυτόν τον Ολυμπιακό, είμαι βέβαιος πως θα κάνουν άπαντες ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κερδίσει η ομάδα την Πόρτο. Θα παλέψουν κόντρα και στα προβλήματά τους και την ποιοτική πορτογαλική ομάδα που θα έχουν απέναντί τους ώστε να βάλουν ένα ακόμα παράσημο στο πέτο. Παράσημο θα είναι ενδεχόμενη νίκη, μεγάλο παράσημο θα είναι να εξασφαλιστεί ότι θα συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά την Πρωτοχρονιά για 9η φορά τα τελευταία 10 χρόνια.

Το ματς δεν θα είναι εύκολο αφού η Πόρτο το δήλωσε σε όλους τους τόνους πως θέλει ό,τι καλύτερο, προφανώς και τα περίπου 2,7 εκατ. ευρώ που χαρίζουν οι 3β. της νίκης. Όμως για να τα καταφέρει, θα πρέπει να τα βάλει με τον Ολυμπιακό. Και όπως διαπίστωσε και στην Πορτογαλία, αυτό μόνο απλό δεν είναι.

ΥΓ: Η ομάδα μπάσκετ επιβεβαίωσε στη Βαρκελώνη κάτι που ξέραμε, ότι έχει ποιότητα. Αυτό που της λείπει και δεν μπορεί να το έχει λόγω της κατάστασης στο ελληνικό μπάσκετ που την οδήγησε σε αποχώρηση (και πολύ καλά έκανε), είναι παραπάνω αγώνες ώστε η απόκτηση ομοιογένειας και χημείας να γίνει πιο γρήγορα.

Διαβάστε επίσης

Χθες και σαν χθες...

Χθες και σαν χθες...

«Και έχουμε μια δουλίτσα τη Δευτέρα», ο Σπύρος Γρομητσάρης γράφει στο gavros.gr για την πρόκριση του Ολυμπιακού και τα όσα λέγονται για την ομάδα...

Οι... επιζήσαντες

Οι... επιζήσαντες

Η κουβέντα που δεν βοηθάει στην παρούσα φάση και η μόνη επιλογή. Μπλογκάρει στο gavros.gr ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Ενέσεις... χαρακτήρα

Ενέσεις... χαρακτήρα

Ο Σα, ο Εμβιλά, αυτός ο υπέροχος Ολυμπιακός του Μαρτίνς. Μπλογκάρει στο gavros.gr ο Σπύρος Γρομητσάρης.