Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι... επιζήσαντες

Οι... επιζήσαντες
Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 - 17:05
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Έχει ήδη αρχίσει να κυριαρχεί η μεταγραφο-κουβέντα στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού. Το ακούς (ραδιόφωνα) και το διαβάζεις (κοινωνικά δίκτυα / σάιτ) παντού. Τι έγινε την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο και δεν απέδωσε όπως ήλπιζαν όλοι και τι μπορεί να γίνει στην επερχόμενη. Ωραία είναι όλα αυτά αλλά, προς το παρόν, είναι για να περνάει η ώρα. Τι εννοώ;

Αύριο ο Ολυμπιακός δίνει ένα δύσκολο και σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι (στη Λαμία) για το πρωτάθλημα και αμέσως μετά ακολουθεί ένα ακόμα (με την ΑΕΚ). Και σ' αυτά τα ματς ΔΕΝ θα πάει με τους παίκτες που ενδέχεται ν 'αποκτηθούν αλλά με τους... επιζήσαντες (σ.σ.: παρεμπιπτόντως σοκαριστική και διδακτική ταινία που την κάνει σπουδαία ότι βασίζεται σε αληθινά γεγονότα) της πρωτοφανούς κακοδαιμονίας που τον κυνηγάει εδώ και μήνες.

Κάθε μέρα που περνάει ο Μαρτίνς ελπίζει να επιστρέψει ένας και την ίδια στιγμή χάνει δύο... Αυτή τη στιγμή λοιπόν το τελευταίο που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός είναι αρνητική ενέργεια και... βαβούρα γύρω του σχετικά με το ποιοί κάνουν ή δεν κάνουν και πρέπει ν' αποχωρήσουν για να έρθουν άλλοι. Με αυτούς που έχει, όσοι είναι όρθιοι και παλεύουν τουλάχιστον, θα πάει ως το φινάλε του 2020, ενός έτους με τα τόσα αντιφατικά πρόσωπα. Ο Ολυμπιακός σ' αυτό το έτος έγινε νταμπλούχος και προκρίθηκε επί της Άρσεναλ και την ίδια στιγμή δοκιμάζονταν οι αντοχές του ξανά και ξανά. Και μέχρι τις τελευταίες μέρες του δοκιμάζεται.

Για να μη το κουράζουμε άλλο, αυτή τη στιγμή το μόνο που χρειάζεται η ομάδα είναι τη στήριξη όλων. Στήριξη στους... επιζήσαντες. Στήριξη ώστε, αν είναι δυνατόν, να τελειώσει το 2020 με νίκες που θα της δώσει προβάδισμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου και εν συνεχεία θα ανασυνταχθεί για να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη.

Διαβάστε επίσης

Click away

Click away

Να γίνει η δουλειά με το μικρότερο δυνατό κόστος είναι το ζητούμενο. Μπλογκάρει στο gavros.gr ο Σπύρος Γρομητσάρης!

Χθες και σαν χθες...

Χθες και σαν χθες...

«Και έχουμε μια δουλίτσα τη Δευτέρα», ο Σπύρος Γρομητσάρης γράφει στο gavros.gr για την πρόκριση του Ολυμπιακού και τα όσα λέγονται για την ομάδα...