Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν ο Βρύζας...

Αν ο Βρύζας...
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 - 09:58
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Τάραξε τα νερά χθες ο άνθρωπος με τις πολλές ιδιότητες, ο Αχιλλέας Μπέος δηλαδή, με τη δήλωσή του περί πώλησης του Βόλου σε ξένο fund με μεσολαβητή τον Ζήση Βρύζα. Παραδόξως πως άνθρωποι και ΜΜΕ που σχολιάζουν τα πάντα που αφορούν στον Ολυμπιακό, μάλλον βγήκαν για... κάλαντα και δεν κατάφεραν να σχολιάσουν αυτό το αλισβερίσι με το «παιδί» του ΠΑΟΚ να παίζει κομβικό ρόλο. Του ΠΑΟΚ, να θυμίσω, που πέρυσι είχε μισή ντουζίνα δανεικούς στην ομάδα του μεταφραστή / προέδρου.

Ούτε θέλω να φανταστώ τι θα είχε γίνει / λεχθεί αν ο Βρύζας ήταν «παιδί» του Ολυμπιακού, πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε μισή 11άδα δανεικούς στον Βόλο, και τώρα μεσολαβούσε σε deal με fund του εξωτερικού. Και όλα αυτά τη στιγμή που στην επικαιρότητα φουντώνει η φημολογία περί απόκτησης του Δουβίκα από τον δικέφαλο του βορρά. Αλήθεια, οι κουβέντες του ΠΑΟΚ με ποιόν γίνονται; Με το fund ή με τον Μπέο; Και ο μεσολαβητής ποιός είναι; Καλό θα είναι να απαντηθούν κι αυτά τα ερωτήματα.

Καταλαβαίνετε βεβαίως πως δεν αντιμετωπίζω σοβαρά ΤΙΠΟΤΑ απ' όλα τα παραπάνω. Δεν περιμένω σοβαρές απαντήσεις κι αν δοθούν θα είμαι πολύ επιφυλακτικός για κάθε μια απ' αυτές. Τα γεγονότα εξάλλου «μιλάνε» και «σχολιάζουν» πιο δυνατά από οποιονδήποτε. Έχω τη γνώμη μου για όλα αυτά, να σχηματίσετε κι εσείς τη δική σας αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Γενικώς βλέπω... γκρίζες και... θολές ζώνες σε όλο αυτό και θα έπρεπε, νομίζω, όσοι έχουν την εξουσία και την αρμοδιότητα να τις καθαρίσουν. Προσωπικά δεν μπορώ να το κάνω, μόνο σκέψεις.

Κι επειδή, όπως προείπα, τίποτα από τα παραπάνω δεν το λαμβάνω σοβαρά υπόψιν μου (κάπου χαθήκαμε στη... μετάφραση και ίσως φταίει ο μεταφραστής) αυτό που με νοιάζει είναι ο Ολυμπιακός να γυρίσει από τις διακοπές των Χριστουγέννων πιο γεμάτος και πιο φρέσκος για έναν δίμηνο Γολγοθά που ακολουθεί. Όπως ίσχυε πάντα, έτσι και τώρα, οι ερυθρόλευκοι έχουν απέναντί τους, τους ΠΑΝΤΕΣ. Και γι' αυτό οφείλουν να είναι πιο ανθεκτικοί σε κάθε χτύπημα που θα δεχθούν, φυσικά και σε αυτά κάτω από τη ζώνη...

Διαβάστε επίσης