Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους

Ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους
Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020 - 14:53
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ειλικρινά δεν είχα διάθεση για τρολάρισμα, χρονιάρες μέρες, αλλά «έπεσε» στο οπτικό μου πεδίο ένα δημοσιογραφικό κείμενο που ενημέρωνε ότι «είναι πια διαθέσιμο στην πλατφόρμα του PAOK TV το 5ο επεισόδιο του «Toumba Uncensored» το οποίο είναι αφιερωμένο στην ευρωπαϊκή περιπέτεια του Δικεφάλου την φετινή σεζόν».

Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι ότι αν η παραγωγή είναι καλή μπορεί ο ΠΑΟΚ να θέσει υποψηφιότητα, για μία ακόμη χρονιά, για τα βραβεία ταινιών... μικρού μήκους. Μικρή και αποτυχημένη, για πολλοστή φορά, ήταν η πορεία του δικεφάλου στην Ευρώπη και ανάλογου μήκους (η λογική λέει ότι) θα είναι το «Toumba Uncensored».

Αντιθέτως, αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να βγάζει ταινία κάθε χρονιά για τις δικές του ευρωπαϊκές περιπέτειες δεν θα μιλάμε για ταινία μικρού μήκους. Ταινία με διάρκεια ανάλογη του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και μάλιστα θα υπάρχουν και συνέχειες για να χωρέσουν όλα.

Σοβαρά μιλώντας, μια ταινία πολύ μεγάλου μήκους αρχίζει τώρα για τον Ολυμπιακό. Με την επιστροφή της ομάδας στη βάση της και την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αρχίζει ένας αδιανόητος Γολγοθάς. Ματς ανά τρεις μέρες θα έχει να δώσει ο Ολυμπιακός που δεν θα παίρνει ανάσα.

Βεβαίως, η ομάδα προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της κάθε σεζόν ακριβώς γι' αυτό το βράδυ. Να έχει πολλές υποχρεώσεις. Να παίζει παντού, εντός και εκτός συνόρων. Αυτό συνιστά την επιτυχία. Αν τα ρεπό είναι πολλά, κάτι δεν πάει καθόλου καλά... Και ο Ολυμπιακός δεν θέλει ρεπό, να... πήζει στη δουλειά θέλει, αυτό είναι το DNA του.

Διαβάστε επίσης

Η επιστροφή του Ματιέ

Η επιστροφή του Ματιέ

Και ο σημαντικός ρόλος που θα έχουν όλοι στο δίμηνο-φωτιά. Γράφει στο σημερινό του blog, ο Σπύρος Γρομητσάρης.