Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα κεράσματα του Μέσι και του Ολυμπιακού

Τα κεράσματα του Μέσι και του Ολυμπιακού
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 - 09:58
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Γίνεται ένας παγκόσμιος... τζερτζελές με την κίνηση του Μέσι να στείλει κερασμένες μπύρες σε όλους τους τερματοφύλακες στους οποίους έχει βάλει γκολ στην τεράστια καριέρα του. Αρκετή δόση χιούμορ έχει η κίνηση του Αργεντινού και με ανάλογη αποδέχονται τα δώρα τους, και φωτογραφίζονται μ' αυτά, οι τερματοφύλακες τους οποίους έχει αναγκάσει να μαζέψουν τη μπάλα από τα δίχτυα τους.

Θα είχε πλάκα η αλήθεια είναι να δούμε τον Ολυμπιακό ως ομάδα συνολικά να κερνάει μπύρες τους αντιπάλους που έχει... πικράνει. Φανταστείτε δηλαδή να υπήρχαν μπύρες για κάθε πρωτάθλημα, για κάθε κύπελλο, για κάθε νίκη σε ντέρμπι. Τώρα που το σκέφτομαι, θα ήταν και... πολυέξοδη αυτή η κίνηση και αρκετοί από τους βασικούς ανταγωνιστές του θα... μεθούσαν με τόσες μπύρες που θα έπρεπε να λάβουν. Κι επειδή έρχεται ντέρμπι με την ΑΕΚ και ακολουθεί και με τον ΠΑΟΚ, καλό θα ήταν ο Ολυμπιακός να φροντίσει να αποκτήσει αφορμή να... κεράσει ξανά.

Σοβαρά μιλώντας, δεν είναι εύκολο ούτε το ματς με την ΑΕΚ, που τώρα λόγω αλλαγής προπονητή θα έχει σαφώς καλύτερη ψυχολογία και οι παίκτες της μεγαλύτερο κίνητρο, ούτε εκείνο με τον ΠΑΟΚ. Αυτό που περιμένει και ελπίζει κανείς είναι ο Ολυμπιακός να αφήσει πίσω όλα τα προβλήματα τραυματισμών και να παρουσιαστεί πιο πλήρης και γεμάτος για τον δίμηνο... Γολγοθά που ακολουθεί.

ΥΓ: Για Ουάρντα και Δουβίκα ο ΠΑΟΚ μιλάει με το ισπανικό fund που είναι σε διαδικασία αγοράς του Βόλου; Ή το ισπανικό fund εκπροσωπείται από τον γλωσσομαθή μεταφραστή με τις πολλές ιδιότητες;

Διαβάστε επίσης

Η επιστροφή του Ματιέ

Η επιστροφή του Ματιέ

Και ο σημαντικός ρόλος που θα έχουν όλοι στο δίμηνο-φωτιά. Γράφει στο σημερινό του blog, ο Σπύρος Γρομητσάρης.