Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έι, ψιτ, έχουμε αγώνα αύριο

Έι, ψιτ, έχουμε αγώνα αύριο
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 - 09:59
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

ΟΚ, νομίζω κάπου εδώ πρέπει να μπει τελεία και παύλα στην ενασχόλησή μας με τα ανέκδοτα που λέγονται από πλευράς ΠΑΟΚ και του περιβάλλοντός του και αφορούν στις εντυπώσεις του πρόσφατου αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, νομίζω θα είναι κέρδος για κάθε αντίπαλο του δικεφάλου να πιστέψουν ότι είναι σπουδαίοι αγωνιστικά και να μη φροντίσουν για την βελτίωσή τους.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να αφήσει πίσω του τον ΠΑΟΚ (έως ότου ασχοληθεί ξανά μαζί του για να τον υποδεχθεί στο Γ.Καραϊσκάκης) και να συγκεντρωθεί σ' αυτό που έχει πραγματικά σημασία. Δηλαδή το ματς με τον τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 17η αγωνιστική. Σε περίπτωση που το ξεχνάμε εξάλλου η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν χρονικά η πρώτη και συνολικά μία από τις τρεις ως τώρα που στέρησε βαθμούς από τον νταμπλούχο.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι αυτό θα είναι το 5ο ματς που δίνει ο Ολυμπιακός σε διάστημα 14 ημερών και για τα τρία εξ' αυτών χρειάστηκε να ταξιδέψει (στα δύο οδικώς κιόλας...). Άρα, το ματς κρύβει πολλές παγίδες. Ο ΠΑΣ, όπως κάθε ομάδα που έρχεται στο Γ.Καραϊσκάκης, ΔΕΝ έχει ΤΙΠΟΤΑ να χάσει. Στα χαρτιά ως χαμένο παιχνίδι το έχει, συνεπώς ό,τι καταφέρει να πάρει θα είναι σούπερ. Ακόμα και η εμπειρία πολύτιμη είναι για τους παίκτες της ομάδας της Ηπείρου.

Προσοχή λοιπόν απ' όλους ώστε να μπει ένα ακόμα 3ποντο στο σακκούλι και να έρθει πιο κοντά ο τίτλος που, ακόμα, βρίσκεται πολύ μακριά...

ΥΓ: Εν τω μεταξύ ο ΠΑΟΚ έχει διοργανώσει φιέστα από το βράδυ της Τετάρτης για κάτι που στη δική του έδρα με τον Ολυμπιακό κατάφερε και ο ΠΑΣ. Τι άλλο να σχολιάσεις; Απλά μικροί (περισσότερο) σε νοοτροπία.

Διαβάστε επίσης