Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιεράρχηση και... εκπτώσεις

Ιεράρχηση και... εκπτώσεις
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 09:59
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Παναιτωλικός ξανά λοιπόν μέσα σε λίγες μέρες για τον Ολυμπιακό μόνο που αυτή τη φορά ο αγώνας αφορά στην πρεμιέρα για το κύπελλο. Το πρώτο δεδομένο του ματς αφορά στην 11άδα που θα παραταχθεί απόψε στο Αγρίνιο. Μια 11άδα που δεν έχει παίξει ποτέ ξανά μαζί. Στην πραγματικότητα ούτε καν οι μισοί απ' αυτούς έχουν παίξει ξανά μαζί. Άρα, η λογική λέει ότι η ομάδα θα έχει πρόβλημα συνοχής και η εμφάνιση θα είναι γεμάτη δυσλειτουργίες που μένει να δούμε πόσο θα την επηρεάσουν στην προσπάθεια να πάρει θετικό αποτέλεσμα για να κάνει πιο άνετη (ή όχι) τη ρεβάνς στο Γ. Καραϊσκάκης.

Το δεύτερο δεδομένο αφορά στην ιεράρχηση των στόχων και εξαιτίας της οποίας ο Πέντρο Μαρτίνς έκανε τις επιλογές για την αποστολή του αγώνα και κατ' επέκταση την 11άδα. Το κύπελλο είναι τρίτος κατά σειρά στόχος, προηγούνται σαφώς το πρωτάθλημα και η προσπάθεια για κάτι καλύτερο στην Ευρώπη. Αυτό δε σημαίνει ότι αδιαφορεί για το κύπελλο. Απλά στην παρούσα φάση επελέγη να ενδιαφέρεται περισσότερο για το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και γι' αυτό έκανε... εκπτώσεις στις επιλογές που αφορούν το αποψινό ματς.

Παίκτες όπως ο Ελ Αραμπί, ο Εμβιλά, ο Καμαρά, ο Σεμέντο, ο Βαλμπουενά και ο Φορτούνης επιβάλλονταν να πάρουν ανάσες ώστε να είναι φρέσκοι στο Περιστέρι γι' αυτό έμειναν πίσω και δεν επιβαρύνθηκαν με ένα ακόμα οδικό ταξίδι και ένα ακόμα ματς. Με όλο αυτό το σκηνικό λοιπόν να έχει διαμορφωθεί απόψε θα δούμε και πολλούς από 'κείνους που ισχυρίζονται ότι δικαιούνται κάτι παραπάνω σε χρόνο συμμετοχής. Στα πόδια τους είναι να αποδείξουν ότι έχουν δίκιο...

Διαβάστε επίσης

Όταν ο Αβραάμ...

Όταν ο Αβραάμ...

Η κίνηση του Παπαδόπουλου που δείχνει πολλά και το rotation στο Αγρίνιο. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης...