Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήραν «Τετάρτες» πίσω με click in shop και κωδικό 3

Πήραν «Τετάρτες» πίσω με click in shop και κωδικό 3
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 - 14:22
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Επιτέλους. Μετά τις Κυριακές πήραν και τις Τετάρτες τους πίσω και τα... ψώνια τους έγιναν, λόγω κορωνοϊού, με τις απαραίτητες προφυλάξεις. Ο ΠΑΟΚ τις «ψώνισε» τις Τετάρτες του με click in shop στο ποδοσφαιρικό κατάστημα που λέγεται «Γ. Καραϊσκάκης» αφού προηγουμένως η αποστολή του έστειλε τον κωδικό «τρία». Εν τω μεταξύ ο Ολυμπιακός φιρί φιρί το πάει. Τρία γκολ στην ΑΕΚ, τρία στον ΠΑΟΚ. Όρεξη για τραβήγματα με καταγγελίες τύπου Γεωργέα έχουν εκεί στο λιμάνι;

Όπως καταλαβαίνετε, η διάθεσή μου είναι για τρολάρισμα. Μόνο έτσι, πια, μπορείς ν' αντιμετωπίσεις τους γραφικούς και τους στημένους. Αυτούς που έκαναν πως δεν βλέπουν την ξεκάθαρη πραγματικότητα και προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο ήλιος βγαίνει από τη δύση. Μόνο έτσι μπορείς ν' αντιμετωπίσεις τους αστείους που οι μόνες τους επενδύσεις αφορούν στο μπλα μπλα, την επικοινωνία δηλαδή για να βγάλουν τρελούς τους λογικούς. Ο Ολυμπιακός, λέει, ευνοείται από τη διαιτησία και γι' αυτό προηγείται στη βαθμολογία. Πάρτε να 'χετε λοιπόν. Όποιος αυθαδιάζει περνάει από το ταμείο να εισπράξει. Πάρτε να 'χετε και κουλουριαστείτε για να μην πουντιάσετε στη μιζέρια σας και την ανυπαρξία.

Τον είχε «πατήσει» λέει τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα προ ημερών στο 1-1 επειδή βούταγε ο Ουάρντα και κέρδιζαν φάουλ γύρω από την περιοχή του Σα. Ε, τουλάχιστον τώρα έμαθαν και τι σημαίνει «πατάω». Πάτημα είναι τα τρία γκολ και τα τρία δοκάρια. Πάτημα ήταν εκείνο το απίθανο 0-1 του ΠΑΟΚ προ διετίας στο Γ. Καραϊσκάκης με το αυτογκόλ του Βούκοβιτς όταν είχε... κοιμηθεί ο Μεγαλοδύναμος.

Ας τρέξουν τώρα στον Κλάτενμπεργκ να διαγράψει και τον... Μπριχ για τις μνήμες... σκληρής παράγκας που τους επανέφερε ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη. Άντε και του χρόνου.

Διαβάστε επίσης

Α-Λαλά τα χείλη των ασεβών

Α-Λαλά τα χείλη των ασεβών

Πόσες απαντήσεις μπορεί ν' αντέξει κανείς; Πόσες ήττες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου; Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Τι ψάχνουμε απόψε (μέρος 2ο)

Τι ψάχνουμε απόψε (μέρος 2ο)

Οι χαμένες Κυριακές και Τετάρτες που έγιναν μεγάλες Παρασκευές. Γράφει στο blog του, στο gavros.gr, ο Σπύρος Γρομητσάρης.