Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ζητούμενο στη ρεβάνς με Παναιτωλικό

Το ζητούμενο στη ρεβάνς με Παναιτωλικό
Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021 - 09:59
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, το... πείραμα που αναγκαστικά (για να ξεκουράσει βασικούς) έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η ομάδα πήρε στα πολύ σοβαρά το ματς και με πειστική εμφάνιση κέρδισε 2-0 και, ουσιαστικά, τέλειωσε την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση. Σήμερα ο Πορτογάλος τεχνικός θα κάνει κάτι ανάλογο στη ρεβάνς του Γ.Καραϊσκάκης και αναμφίβολα ελπίζει να δει την ίδια αντιμετώπιση στο ματς.

Παίκτες όπως ο Κάιπερς, ο Ραντζέλοβιτς, ο Ντρέγκερ θα είναι στο αρχικό σχήμα μαζί με τους πολύπειρους Αβραάμ, Χολέμπας και τον Μασούρα που δεν τον λες ρεζέρβα αλλά λόγω Μπρούμα έχει χάσει τελευταία τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Αυτοί και με τους υπόλοιπους που θα κληθούν ν' αγωνιστούν θα πρέπει να έχουν την ίδια συμπεριφορά μ' εκείνη που είχαν στο πρώτο ματς.

Όχι τόσο επειδή κινδυνεύει η πρόκριση όσο γιατί επιβάλλεται ο Ολυμπιακός να είναι πάντα σοβαρός και αξιοπρεπής. Και φυσικά επιβάλλεται παίκτες όπως ο Κάιπερς και ο Ντρέγκερ που ζητούν κάτι παραπάνω από πλευράς χρόνου συμμετοχής να δείξουν στο γήπεδο ότι τον αξίζουν.

ΥΓ: Ο Ραφίνια, τη βασική αποστολή που κλήθηκε να φέρεις εις πέρας, την έφερε. Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε, αφού δεν υπήρξε συμφωνία με τον Ομάρ, επειδή ήταν έμπειρος και με αγωνιστικό ρυθμό για να μπει και να παίξει άμεσα στον προκριματικό των πολλών εκατομμυρίων με την Ομόνοια. Και ανταποκρίθηκε.

Είχε και μεγάλη συμμετοχή στο γκολ-νίκης επί της Μαρσέιγ που έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να συνεχίσει στους 32 του Γιουρόπα. Και στα ματς πρωταθλήματος δεν εκτέθηκε, ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπής. Τόσο... τούρμπο όσο ο Ομάρ ξέραμε ότι δεν θα είναι, πως θα μπορούσε ένας παίκτης 35 ετών να συγκριθεί με έναν 28χρονο; Τρόπον τινά ήταν μια... fast food και... μιας χρήσης λύση και τίποτα περισσότερο.

Διαβάστε επίσης