Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... βγαλμένη ψυχή

Η... βγαλμένη ψυχή
Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021 - 10:53
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Πάνω που άρχισε κανείς να πιστεύει ότι ενδεχομένως η τύχη να αποφάσισε να... αράξει λίγο στο πλευρό του Ολυμπιακού, πάρε να 'χεις. Γιατί το τάιμινγκ στο οποίο ήρθε το πρόβλημα με τον Αβραάμ είναι κάκιστο.

Ο Σισέ έφυγε, ο Σωκράτης ακόμα δεν είναι έτοιμος και ο Σεμέδο έχει κάρτα στο πρώτο ματς με την PSV. Βεβαίως, μέχρι το ματς με τους Ολλανδούς θα είναι ΟΚ ο Σωκράτης. Εως ότου φτάσουμε ως εκεί ωστόσο υπάρχουν σίγουρα ο ΟΦΗ και ο Παναθηναϊκος (αναμένουμε και την κλήρωση του κυπέλλου) και θα είναι άπαντες στην... τσίτα για Μπα και Σεμέδο.

Χθες κόντρα στον Παναιτωλικό ο Μαρτίνς έβαλε στόπερ τον Μπουχαλάκη δίπλα στον Ρούμπεν καθώς (πού να το φανταστεί ο προπονητής;) λίγο νωρίτερα είχε βγάλει για ξεκούραση τον Μπα.

Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτεσαι ότι ΔΕΝ θα ήταν Ολυμπιακός η φάση αν δεν συνέβαιναν όλα αυτά. Ειδικά αυτή η ομάδα έχει παροιμιώδη γκαντεμιά και παρόλα αυτά, την κερδίζει κι αυτή. Έχει σταθεί όρθιος ο Ολυμπιακός σε απείρως δυσκολότερες φάσεις με διακοπή αγώνων και προπονήσεων στην πρώτη καραντίνα, με παίκτες χτυπημένους από κορωνοϊό και τόσα άλλα.

Πραγματικά είχαμε αρχίσει να αισθανόμαστε ότι κάτι δεν... πάει καλά που ήταν όλα τόσο καλά τις τελευταίες μέρες δίχως έξτρα προβλήματα. Και ήρθε αυτό με τον Αβραάμ για να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα.

«Όχι φίλε Ολυμπιακέ, για σένα δεν θα είναι τίποτα εύκολο, θα σου βγάλω ξανά τα συκώτια και την ψυχή», του είπε με τρόπο η θεά τύχη με την οποία προφανώς υπάρχουν... προηγούμενα.

Μιλώντας για τη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό, αξίζει να σταθεί κανείς στη μεγάλη εικόνα και σε διάφορες μικρές. Η μεγάλη ήταν ότι ο Ολυμπιακός, παρότι υπήρχαν λόγοι να γίνει... αγγαρεία, ξανά, εμφανίστηκε πάρα πολύ σοβαρός και γι' αυτό αξίζει credit και ο προπονητής που έπεισε τους παίκτες και οι παίκτες που άκουσαν ό,τι τους είπε.

Μου άρεσε πάρα πολύ η εικόνα του Κάιπερς και η δίψα του να «δείξει» όπως ξανά και ο Χασάν που έβγαλε ασίστ στο 1ο γκολ που ζηλεύουν τα 10άρια. Πολύ καλός ήταν και ο Μασούρας που μετά από κάποιες χαμηλές... πτήσεις δείχνει να επανέρχεται κι αυτό είναι πολύ καλό νέο αφού μιλάμε για πολύ χρήσιμο παίκτη.

Διαβάστε επίσης

Το ποδοσφαιρικό #metoo

Το ποδοσφαιρικό #metoo

Απλά είναι τα πράγματα αναφορικά με το σημερινό ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.