Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κύπελλο, ΠΑΟ, PSV, διαχείριση

Κύπελλο, ΠΑΟ, PSV, διαχείριση
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 - 09:59
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Σκεφτόμουν να σχολιάσω την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη αλλά, όπως αποδείχθηκε, δεν έχω τη γνώση και την ικανότητα γιατί η δική μου αίσθηση για το θέμα ήταν εντελώς διαφορετική.

Ποιός είμαι εγώ να αμφισβητήσω την απόφαση; Να φανταστείτε ότι ήμουν βέβαιος ότι ένας σερβιτόρος δε μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να γίνει εκατομμυριούχος αλλά και αυτή την αίσθηση - πεποίθηση μου την ανέτρεψε η ζωή. Νομίζω πως ειδικά η τελευταία υπόθεση πρέπει να γίνει βιβλίο, το εγχειρίδιο του πως ένας καλός σερβιτόρος μπορεί να γίνει εκατομμυριούχος. Best seller θα γίνει. Πιτσιρικάς δούλεψα ως σερβιτόρος αλλά εκατομμυριούχος δεν έγινα, προφανώς δεν ήμουν αρκετά καλός...

Στα σοβαρά τώρα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τον Άρη, έναν αντίπαλο που κανείς δεν πίστευε ότι θα βρει απέναντί του στην κλήρωση που διενεργήθηκε με εξαίρεση τον Κώστα Καραπαπά που έχει κληρονομικό χάρισμα. Και λόγω ΠΑΟ και, κυρίως, Αϊντχόφεν ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε, και κατά τη γνώμη μου πολύ καλά έκανε, να διαχειριστεί το ρόστερ.

Έμειναν εκτός οι Σα, Εμβιλά, Βαλμπουενά και ο Ανδρούτσος που τελευταία ως βασικός λογίζεται. Εκτός έμεινε και ο Μπρούμα προκειμένου ν' αφήσει οριστικά πίσω του τις ενοχλήσεις που είχε από το ματς με τον ΟΦΗ. Ακόμα κι έτσι οι ερυθρόλευκοι έχουν την ποιότητα και την ικανότητα να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Ωστόσο η πιθανή παρουσία στην 11άδα και του Λαλά και του Σωκράτη που τώρα θα... δέσουν με τους άλλους ίσως προκαλέσει ποδοσφαιρικές ασυνεννοησίες που θα είναι απολύτως λογικές.

Όπως και να 'χει, προσωπικά το κύπελλο έχει τη λιγότερη δυνατή προσοχή μου. Για την ακρίβεια, έχει την προσοχή που του αξίζει έτσι που κατάντησε ως διοργάνωση.

Όλα τα λεφτά για μένα είναι η διπλή μάχη με την PSV. Ακόμα και το κλασικό ντέρμπι με τον ΠΑΟ που έχει... ξεθυμάνει τα τελευταία χρόνια λόγω της κατάστασης των πρασίνων, μόνο για τους τύπους και το γόητρο έχει ενδιαφέρον, κανένα άλλο ουσιαστικό.

Διαβάστε επίσης

To know us better

To know us better

Ο Παπασταθόπουλος και ο Μπα και η ευκαιρία να... γνωριστούν καλύτερα. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης

Τα άλλα... δάχτυλα

Τα άλλα... δάχτυλα

Αυτά που τους επιστρέφουν, εκείνοι που κάποτε τους πίστευαν… Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης!