Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η είδηση δεν είναι...

Η είδηση δεν είναι...
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 - 13:27
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Η είδηση δεν είναι ότι στα βραβεία του ΠΣΑΠ σάρωσε ο Ολυμπιακός. Η είδηση είναι ότι ακόμα και τώρα, με τον Ολυμπιακό φέτος να καθαρίζει ακόμα πιο νωρίς τον τίτλο, βγαίνουν διάφοροι άμπαλοι ή στημένοι να ψιθυρίσουν διάφορα. Η είδηση είναι που δεν κοκκινίζει το μαγουλάκι τους, όχι από το κρύο αλλά από ντροπή που κάνουν διαρκώς την ανατολή, δύση και το πάνω, κάτω. Η είδηση είναι που έχασε ο Ολυμπιακός και διαβάζεις και ακούς δεξιά και αριστερά ότι αυτός είναι που πρέπει να... ψάχνεται και οι άλλοι τα έχουν όλα καλώς καμωμένα και δεν πρέπει ν' αλλάξουν τίποτα.

Να σας πω την αλήθεια, δεν μου καίγεται καρφί για το τι κάνουν οι άλλοι. Με χαλάει που κάθε φορά αρκετοί από 'σας που είστε μόνιμοι επισκέπτες του σάιτ, τσιμπάτε και τρελαίνεστε. Αντί ν' ακούει μπράβο αυτή η ομάδα που έχει καταφέρει τόσα πολλά σε τόσο αντίξοες συνθήκες λόγω κορονοϊού και εξυγίανσης, δέχεται κριτική με το παραμικρό. Λες και είναι η μόνη ομάδα του πλανήτη που απαγορεύεται να μην κερδίζει διαρκώς.

Μα τι λέω, συχνά κριτικάρεται όταν κερδίζει δύσκολα ή χαλαρώνοντας για ένα διάστημα. Σόρι αλλά δεν είναι μηχανές, άνθρωποι είναι. Αν υπάρχει έστω και μία ομάδα στον πλανήτη που μόνο κερδίζει να τους «κράξουμε» τους τύπους στο Ρέντη. Αν όχι, ας ψαχτούμε εμείς με τις απαιτήσεις που έχουμε, όχι εκείνοι...

ΥΓ: Μέχρι και το χιόνι ήρθε σε τάιμινγκ που πάει κόντρα στην προσπάθειά για να προετοιμαστεί όσο πιο κατάλληλα γίνεται η ομάδα εν όψει του ματς της Πέμπτης με την Αϊντχόφεν. Πόσο... Ολυμπιακός πια;! Πόση κακοδαιμονία ρε φίλε;!

ΥΓ2: Είναι ξεκάθαρο πως ο Μαρτίνς καλείται να σκαρφιστεί ξανά πλάνα έκτακτης ανάγκης για διάφορα ζητήματα (π.χ. ο Εμβιλά που ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν μπορεί να αγωνιστεί).

ΥΓ3: Ατομικές υπερβάσεις πρέπει να κάνουν όλοι όσοι αγωνιστούν την Πέμπτη. Σωματικές αλλά και πνευματικές αφού σε ματς Ευρώπης πρέπει να είσαι δυνατός (και συγκεντρωμένος) πνευματικά.

Διαβάστε επίσης