Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η PSV είναι σούπερ και φορμαρισμένη

Η PSV είναι σούπερ και φορμαρισμένη
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 - 09:59
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Όσο πιο πολλά ρεπορτάζ διαβάζω για τα προβλήματα της Αϊντχόφεν τόσο πιο πολύ πείθομαι ότι θα είναι δύσκολη η ρεβάνς του Ολυμπιακού στην Ολλανδία. Βασικά θα είναι δύσκολη αν οι Πειραιώτες τα κάνουν κτήμα τους όλα αυτά. Προσοχή, δεν λέω ότι δεν είναι αλήθεια τα ρεπορτάζ. Λέω ότι ο Ολυμπιακός ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πάει εκεί έχοντας κατά νου ότι θα βρει απέναντί του μια προβληματική και υπό διάλυση ομάδα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παραταχθεί στην Ολλανδία με την πεποίθηση (ισχύει ή όχι, δεν έχει σημασία) ότι θα βρει απέναντί του την PSV στην καλύτερη και πιο φορμαρισμένη έκδοσή της. Δίχως προβλήματα και με σούπερ ψυχολογία.

Η Αϊντχόφεν είναι μια σημαντική ευρωπαϊκή ομάδα, όχι μόνο σημαντική στο ολλανδικό ποδόσφαιρο. Και οι σημαντικές ομάδες έχουν την τάση να αντιδρούν στα δύσκολα και να δείχνουν χαρακτήρα. Για τον Ολυμπιακό λοιπόν, πέρα από την όποια τακτική και στρατηγική του στο ματς, θα έχει την ίδια ή και μεγαλύτερη σημασία η λογική και η ψυχολογία με την οποία θα μπει στον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι μάχη, όχι μια... βόλτα στην Ολλανδία για την επικύρωση του εισιτηρίου για την επόμενη φάση. Η Αϊντχόφεν δεν έχει κάτι να χάσει, χαμένη μοιάζει. Θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει. Κι αυτό την καθιστά άκρως επικίνδυνη.

ΥΓ: Το να προκριθεί ο Ολυμπιακό επί της Αϊντχόφεν είναι σημαντικό για πολλούς λόγους. Λόγους ουσίας και όχι μόνο. Προσωπικά η ουσία με νοιάζει και γι' αυτό θέλω να δω τον Ολυμπιακό να προκρίνεται για να απολαύσει κι άλλους «καρπούς» της δουλειάς του στο μέλλον.

ΥΓ2: Πόσο πλάκα έχει να βλέπεις ανθρώπους που έχουν κριτικάρει πολύ αυστηρά (για να το πω κομψά) τον Σιδηρόπουλο στο πρόσφατο παρελθόν, τώρα να τον υπερασπίζονται και να... θυμούνται ότι είναι «ο κορυφαίος». Πως το είπε η Μαρούπα σε πρόσφατο ποστ;

Διαβάστε επίσης

Πρόκριση με όποιο τρόπο

Πρόκριση με όποιο τρόπο

Οι σκέψεις για τον αποψινό... τελικό και δυο λόγια για τις τελικές της Γκλάντμπαχ κόντρα στη Σίτι... Μπλογκάρει, στο gavros.gr, ο Σπύρος Γρομητσάρης!