Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πρόκριση με όποιο τρόπο (part2)

Πρόκριση με όποιο τρόπο (part2)
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 - 09:59
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Σόρι αλλά εγώ χθες, ώρες πριν από το ματς, έγραψα ό,τι ακριβώς πίστευα πραγματικά και αμαρτία δεν έχω. Όπως έχετε καταλάβει τα χρόνια που με διαβάζετε σε τούτη εδώ τη γωνιά, μου αρέσει να είμαι ειλικρινής μαζί σας και να γράφω αυτό που πιστεύω 100% και όχι αυτό που, ενδεχομένως, λαχταράτε να περάσει μπροστά από τα μάτια σας και να μπει στα αυτιά σας.

Χθες θύμιζα πόσο σημαντική και ακριβή ομάδα είναι η PSV προαναγγέλοντας δύσκολο βράδυ και συμπλήρωνα πως αυτό που θα έχει σημασία στο τέλος της βραδιάς είναι ποιός έμεινε όρθιος στο φινάλε και τελικά προκρίθηκε. Μετά από κακές βραδιές οπως π.χ. ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τη Λαμία πριν από δύο χρόνια (που όλοι ζητούσαν... κεφάλια), έγραφα ότι αυτο το πρότζεκτ αξίζει τη στήριξη αφού έβλεπα μεγάλη πρόοδο σε ένα σύνολο που μόλις είχε χτιστεί από τα θεμέλια.

Να την αγαπάτε την ομάδα. Ειδικά ΑΥΤΗ την ομάδα που έχει χτιστεί μέσα από τις... στάχτες (της εποχής Χάσι) και μετά από τις δύσκολες αποφάσεις που πήρε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ένας άνθρωπος που δικαιούται να λέει ότι τη στήριξε την ομάδα στις κακές βραδιές της παρότι υπήρχε τόση μουρμούρα γύρω που του βούιζε τα αυτιά. Και στο Αϊντχόφεν απήλαυσε κι αυτός, με πολύ άγχος έστω, έτσι είναι τα ευρωπαϊκά βράδια όχι εύκολα, έναν ακόμα λαχταριστό καρπό της στήριξης και της επιμονής του.

Επαναλαμβάνω, να την ΑΓΑΠΑΤΕ αυτή την ομάδα. Έχει ήδη μείνει στην ιστορία (κι ας τη γράφει ακόμα) ως μία από τις πραγματικά ξεχωριστές και σπουδαίες από τη μέρα που γεννήθηκε ο Ολυμπιακός. Είναι πολύ Ολυμπιακός αυτός. Με μαγκιά, με ψυχή, με χαρακτήρα, φυσικά και με ποιότητα.

Είναι Ολυμπιακός γιατί ανάμεσα στους όποιους ακριβούς και ποιοτικούς παίκτες, ο Ολυμπιακός δημιούργησε και τους δικούς του άσους. Παιδιά από τη β' Γαλλίας, τη Μολδαβία (πια) και φυσικά Ελληνόπουλα σαν τον Αντρέα, τον Θανάση, τον Γιώργο και τους άλλους.

Δε χρειάζεται να ειπωθούν άλλα σήμερα, μόνο τέσσερις λέξεις: Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς.

Διαβάστε επίσης

Πρόκριση με όποιο τρόπο

Πρόκριση με όποιο τρόπο

Οι σκέψεις για τον αποψινό... τελικό και δυο λόγια για τις τελικές της Γκλάντμπαχ κόντρα στη Σίτι... Μπλογκάρει, στο gavros.gr, ο Σπύρος Γρομητσάρης!