Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άρσεναλ... Βόλου

Άρσεναλ... Βόλου
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 - 10:18
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και την ισοπαλία στο «πόνεσαν τα μάτια μας» ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ στη Λεωφόρο έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός μόνο αν... αποχωρήσει από το πρωτάθλημα θα χάσει τον τίτλο.

Παρά ταύτα, το αποψινό ματς στο Βόλο δεν είναι αδιάφορο. Και δεν το λέω για τη γνωστή διοικητική συμπεριφορά των γηπεδούχων (με τις φιλίες προς τον βορρά) προς τους Πειραιώτες. Η σκέψη είναι καθαρά ποδοσφαιρική. Ο Ολυμπιακός εξασκείται και στο σημερινό ματς και στα άλλα δύο (με Άρη για το κύπελλο και τη Λαμία για το πρωτάθλημα) που θα μεσολαβήσουν ώστε να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο πρώτο ματς με την Άρσεναλ.

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς, σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στη Nova, τόνισε ότι δεν θέλει κανείς να ασχολείται με την Άρσεναλ αφού αργεί αυτό το ματς και προηγείται του Βόλου. Δεν το είπε, αλλά ο Πορτογάλος αυτό που εννοούσε είναι ότι αν η ομάδα αρχίσει να χαλαρώνει στα ματς που προηγούνται εκείνου με τους κανονιέρηδες θα πάει με λειτουργία στο... ρελαντί κόντρα στους κανονιέρηδες.

Δεν υπάρχει... κουμπί που το πατάς και τώρα παίζεις καλά και με ένταση και ύστερα ρίχνεις ρυθμό. Για την ακρίβεια, είναι εύκολο να ρίξεις ρυθμό, να τον αποκτήσεις ξανά δεν είναι.

ΥΓ: Νομίζω ότι η Άρσεναλ δεν ήταν τόσο καταιγιστική όσο παρουσιάστηκε στη νίκη της επί της Λέστερ με 3-1. Προφανώς είναι η Άρσεναλ και είναι μια σπουδαία ομάδα.

Διαβάστε επίσης