Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το στοίχημα που «έφραξε» και το στοίχημα του Θρύλου

Το στοίχημα που «έφραξε» και το στοίχημα του Θρύλου
Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021 - 13:43
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Αν υπήρχε κάπου στον πλανήτη στοίχημα για το αν ο Βόλος, η ομάδα με έδρα το Μπερνα...μπέου, θα εξέδιδε ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό, «έφραξε». Και έφραξε την ώρα που ο Πορτογάλος διαιτητής αποφάσιζε να μετρήσει το γκολ του Εμβιλά. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον Βόλο του γλωσσομαθούς μεταφραστή με τις πολλές ιδιότητες. Νομίζω τη μεγαλύτερη αλήθεια για τη φάση την «είπε» ο πορτιέρο του Βόλου. Αν τον εμπόδιζε με οποιονδήποτε τρόπο ο Χασάν θα είχε διαμαρτυρηθεί πρώτος. Αντ’ αυτού, έμεινε γονατιστός και γεμάτος απογοήτευση στα δίχτυα του. Καμία αντίδραση. Καμία διαμαρτυρία, μόνο απογοήτευση που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ανθρωπίνως για να αλλάξει τη μοίρα της φάσης.

Όπως και να ‘χε, νομίζω κακώς σπαταλάμε ενέργεια για να αποδείξουμε το προφανές. Και προφανές ήταν ότι το γκολ ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ. Βεβαίως, οφείλω να συμφωνήσω απόλυτα με την ανακοίνωση του Βόλου. Ο διαιτητής δεν ήταν καλός. Επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και μόνο από τύχη δεν υπήρξε άλλος τραυματισμός πλην του Σεμέδο. Μέχρι να σκοράρει ο Εμβιλά μάλιστα τους επέτρεπε να κάνουν και καθυστερήσεις. Ότι ο Βόλος, διοικητικά, έχει συγκεκριμένες φιλίες και αντιπάθειες, δεν θα με κάνει να αλλάξω τη γνώμη μου για 'κείνον ως ποδοσφαιρικό σύνολο. Είναι καλή ομάδα που συνήθως σε διασκεδάζει να τη βλέπεις και δεν... πονάνε τα μάτια σου.

Ας αφήσουμε όμως το Βόλο και το στοίχημα που έφραξε γιατί δεν έχει αξία να σπαταληθεί άλλη ενέργεια. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τη ρεβάνς κυπέλλου με τον Αρη, ύστερα τη Λαμία και μετά την Άρσεναλ. Έχει δηλαδή κι άλλα σοβαρά ποδοσφαιρικά στοιχήματα. Και καλείται να διαχειριστεί την κούρασή του και φυσικά τις απουσίες του αφού ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Σεμέδο. Εντάξει, ξέραμε ότι τίποτα δεν χαρίζεται στον Ολυμπιακό και τίποτα δεν είναι εύκολο. Αλλά, ΟΚ, σώνει κάπου...

Διαβάστε επίσης

Άρσεναλ... Βόλου

Άρσεναλ... Βόλου

Ο Θρύλος έχει ματς σήμερα και ο Σπύρος Γρομητσάρης μπλογκάρει στο gavros.gr για αυτό.