Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

E, θα το σηκώσουμε εκτός γηπέδου!

E, θα το σηκώσουμε εκτός γηπέδου!
Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021 - 15:02
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Μέχρι πρότινος οι εξυγιαντικές δυνάμεις προσπαθούσαν να βάλουν εμπόδια και να στερήσουν από τον Ολυμπιακό την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τώρα που διαπιστώνουν ότι είναι νάνοι και ανίκανοι να το καταφέρουν, φαίνεται να έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στο πως θα του χαλάσουν τη φιέστα.

Είναι απλό: αν δεν μπορούν οι Πειραιώτες να είναι μέσα στο γήπεδο για να γιορτάσουν, θα κάνουν τη φιέστα εκτός γηπέδου. Τόσα χρόνια «φουρνάρηδες» στο συγκεκριμένο τομέα, έχουν ακονίσει το μυαλό τους βρίσκοντας πάντα έναν τρόπο να πρωτοτυπούν και κάθε μια από τις φιέστες να μένει αξέχαστη.

Σοβαρά μιλώντας, ο Ολυμπιακός, όπως πάντα, ξέρει τι πρέπει να κάνει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και στα δικαστήρια, πέρα από τα γήπεδα θριαμβεύοντας και στα δύο.

Στα αγωνιστικά, δε χρειάζεται καν να συζητήσουμε πόσο σημαντική είναι η απουσία του Σεμέδο. Από την άλλη, δε χρειάζεται καν να θυμηθούμε πόσο ανθεκτική και φτιαγμένη από σπάνιο μέταλλο είναι αυτή η ομάδα του Ολυμπιακού. Θα παλέψει με την τελευταία ικμάδα δύναμης που διαθέτει σε κάθε ματς, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.

Δε μιλάμε φυσικά για τα ματς στην Ελλάδα αλλά για 'κείνα με την Άρσεναλ. Προφανώς και οι Σωκράτης, Μπα μπορούν ν' ανταποκριθούν και με το παραπάνω. Πέρυσι εξάλλου, στην ιστορική βραδιά με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, απών λόγω τιμωρίας ήταν ο Σεμέδο και το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας συνέθεσαν οι Μπα και Σισέ.

ΥΓ: «Σε ό,τι μας αφορά ως ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ θα τους δυσαρεστήσουμε αλλά είμαστε υπερήφανοι γιατί δεν λειτουργούμε ως μαριονέτες ουδενός», γράφτηκε σε νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος (έγινα λαλίστατη με τον Ολυμπιακό, με άλλες ομάδες, μούγγα). Είναι και χωρατατζής ο μεταφραστής, πρέπει να του αναγνωριστεί.

ΥΓ2: Οι ανακοινώσεις του Βόλου γιατί δεν εκδίδονται και στα ισπανικά λόγω του fund που είναι έτοιμο να τον αγοράσει;

Διαβάστε επίσης

Άρσεναλ... Βόλου

Άρσεναλ... Βόλου

Ο Θρύλος έχει ματς σήμερα και ο Σπύρος Γρομητσάρης μπλογκάρει στο gavros.gr για αυτό.