Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του χρόνου να σβήσουν τα κεράκια με παρέα

Του χρόνου να σβήσουν τα κεράκια με παρέα
Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 - 10:34
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Πριν από ακριβώς ένα χρόνο κόβονταν ο... ομφάλιος λώρος των οπαδών του Ολυμπιακού με την ομάδα. Πριν από ένα χρόνο ανακοινώνονταν η απόφαση για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών η οποία λίγο μετά οδήγησε και σε πλήρη παύση δράσης, ευτυχώς για ένα διάστημα μόνο. Πριν από ένα χρόνο άλλαζε δραματικά η ζωή όλων μας. Πράγματα που τα θεωρούσαμε αυτονόητα αποδείχθηκαν ότι δεν είναι και τόσο...

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του Ολυμπιακού, τα οποία κάθε οπαδός αισθάνεται και δικά του, μόνο μια ευχή μου έρχεται στο μυαλό και δεν είναι η συνηθισμένη κάθε έτους τέτοια μέρα περί περισσότερων επιτυχιών και δόξας. Αυτά, εξάλλου, τα καταφέρνει μόνος του ο Ολυμπιακός, δεν αποτελούν «προϊόν» ευχής οποιουδήποτε. Η ευχή είναι να ξεμπερδέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται μ' αυτό που αλλοίωσε τις ζωές και το είναι μας εδώ και ένα χρόνο και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα ώστε του χρόνου τέτοια μέρα να γίνει ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων, δίχως μάσκες, στο Καραϊσκάκη.

ΥΓ: Επέκριναν κάποιοι τον Ολυμπιακό για τις δύο ήττες από την Πόρτο στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Και ήρθε, ξανά, το ίδιο το ποδόσφαιρο να τους ρίξει πατσαβούρα στα μούτρα. Η πρόκριση των δράκων επί της Γιουβέντους αποτελεί την καλύτερη απάντηση για το τι σόι ομάδα είναι. Παρεμπιπτόντως, η Ομόνοια, την οποία απέκλεισε ο Ολυμπιακός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (και ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε από 'κεινη), είναι 1η στην Κύπρο.

ΥΓ2: Είναι αναμφίβολα σημαντικό να καταφέρει να τεθεί στη διάθεση της ομάδας ο Ουσεϊνού Μπα για το ματς με την Αρσεναλ. Ειδάλλως δίπλα στον Σωκράτη θα είναι ο Εμβιλά κι αυτό θα επηρεάσει και τη μεσαία γραμμή.

Διαβάστε επίσης

Ευχαριστώ για...

Ευχαριστώ για...

Ο Σπύρος Γρομητσάρης φτιάχνει, μέσα από το gavros.gr τη λίστα του… Και τη διαβάζει φωναχτά…