Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ή χωρίς... Ολυμπιακός!

Με ή χωρίς... Ολυμπιακός!
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 - 09:59
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Με τον Μπα ή χωρίς. Με τον Σεμέδο ή χωρίς. Με τον Βαλμπουενά ή χωρίς. Με τον Φορτούνη ή χωρίς. Με 'κείνο ή με τ' άλλο. Νομίζω λίγο-πολύ, ξέρουμε τι να περιμένουμε απόψε. Και το ξέρουμε, κυρίως, από τον Ολυμπιακό. Απ' αυτόν τον υπέροχο Ολυμπιακό των τελευταίων 2,5 ετών. Ξέρουμε ότι, αν μη τι άλλο, θα παλέψει. Θα κάνει ό,τι μπορεί. Θα καταθέσει την ψυχή του και τον χαρακτήρα του ως ομάδα. Και ό,τι ήθελε προκύψει. Θέλει και τύχη το ποδόσφαιρο, μην το ξεχνάμε.

Τύχη που ΔΕΝ είχε προφανώς στην κλήρωση η οποία του έφερε ξανά στο δρόμο του την Άρσεναλ. Μια Άρσεναλ που είναι πολύ καλύτερα απ' όσο δείχνει ή νομίζει οποιοσδήποτε που εξάγει εύκολα και λανθασμένα συμπεράσματα. Μα, διάολε, τι προσπαθώ να αποδείξω; Ο Ολυμπιακός παίζει ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ! Μια ομάδα που έχει μπάτζετ μισό δις ευρώ. Ένα από τα μεγαλύτερα brand παγκοσμίως. Μια ομάδα που έχει τουλάχιστον 3-4 παίκτες στο ρόστερ της που θα χώραγαν σε οποιαδήποτε ομάδα του πλανήτη. Ναι σε οποιαδήποτε και δεν υπερβάλλω.

Ακόμα κι έτσι, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του (και στατιστικά να το δεις, 2η σερί χρονιά...), ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει και την τελευταία... ρανίδα ελπίδας. Γιατί έτσι έχει διδαχθεί. Γιατί έτσι έχει μεγαλώσει. Και, όπως προείπα, ό,τι ήθελε προκύψει.

ΥΓ: Κι όπως είχα γράψει μετά το πρώτο ματς της Βαρκελώνης με την Παρί, της Μπαρτσελόνα της φαίνονταν λίγο που ο Βαλβέρδε της έπαιρνε με ευκολία τα πρωταθλήματα και τον απέλυσε επειδή δεν μπορούσε να την οδηγήσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος αποκλείστηκε ακόμα νωρίτερα στη διοργάνωση. «Πρόοδος»...

ΥΓ2: Κι αν σε ρωτήσουν τι είναι Ολυμπιακός, δείξτους το ποστ ενός γρήγορα περαστικού (Ερνάνι) παίκτη από τον Πειραιά για τα γενέθλια του συλλόγου. «Τρόπος ζωής είναι ο Ολυμπιακός», έγραψε ο Πορτογάλος εξτρέμ που πια παίζει στη Σαουδική Αραβία και δεν είχε καμία... υποχρέωση να γράψει έστω κάτι, πόσο μάλλον κάτι τόσο δυνατό.

Διαβάστε επίσης

Ευχαριστώ για...

Ευχαριστώ για...

Ο Σπύρος Γρομητσάρης φτιάχνει, μέσα από το gavros.gr τη λίστα του… Και τη διαβάζει φωναχτά…