Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχουμε καταλάβει τι έγινε;

Έχουμε καταλάβει τι έγινε;
Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 - 09:59
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Πέρυσι ο Ολυμπιακός ξεκουράστηκε το καλοκαίρι και έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου ολοκληρώνοντας την κανονική περίοδο της Σούπερ Λιγκ όντας στο +7β. από τον 2ο ΠΑΟΚ.

Φέτος ο Ολυμπιακός δεν ξεκουράστηκε το καλοκαίρι και παράλληλα χτυπήθηκε από την πανδημία ωστόσο ολοκλήρωσε τις 26 αγωνιστικές όντας στο +16β. από τον 2ο.

Αλήθεια, έχουμε καταλάβει τι ακριβώς έχει καταφέρει αυτή η ομάδα; Έχουμε κατανοήσει στον απόλυτο βαθμό τι υπερβάσεις έγιναν κατά τη διάρκεια της σεζόν; Κάθε φορά που έβλεπα σε σχόλια / άκουγα στα ραδιόφωνα γκρίνια από κόσμο που δήλωνε Ολυμπιακός αυτή ακριβώς η ερώτηση / σκέψη περνούσε από το μυαλό μου. Έχουμε καταλάβει τι έκανε (κάνει ακόμα) φέτος ο Ολυμπιακός; Γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε μια απλή λογική σκέψη; Γιατί θολώνει τόσο το μυαλό κατά τη διάρκεια των αγώνων και μετά το φινάλε τους;

Ναι, προφανώς υπάρχουν και ατέλειες, πράγματα που μπορούσαν να γίνουν καλύτερα. Όμως ποιά ομάδα είναι τέλεια και ποιός είναι αρμόδιος και έχει τη γνώση να κρίνει τα σωστά και τα λάθη; Ειδικά σ' αυτό το τελευταίο, έχει χαθεί λίγο η μπάλα νομίζω...

Λένε πως εκτιμάς κάτι μόνο όταν το χάσεις. Ελπίζω αυτή η ομάδα να μην χρειαστεί να χαθεί για να εκτιμηθεί από το 100% (αυτό το ποσοστό της αξίζει, ούτε 1% λιγότερο) του κόσμου της.

ΥΓ: Όπως σημείωνα και χθες, το σημαντικό πια είναι ο Ολυμπιακός να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στη ρεβάνς με την Άρσεναλ (κι αν αποκλειστεί, να αποκλειστεί με τον χαρακτήρα του και το στυλ του) και να συνεχίσει με την ίδια συνέπεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΥΓ2: Καλή Σαρακοστή σε όλους και καλή λευτεριά από την πανδημία.

Διαβάστε επίσης

Ο mr. No30

Ο mr. No30

Για το γόητρο και το στάτους του στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης...

Ευχαριστώ για...

Ευχαριστώ για...

Ο Σπύρος Γρομητσάρης φτιάχνει, μέσα από το gavros.gr τη λίστα του… Και τη διαβάζει φωναχτά…