Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμπαινε Μάριε!

Έμπαινε Μάριε!
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 - 09:59
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ήταν, νομίζω, η πραγματικά καλή είδηση της χθεσινής (Τρίτη) ημέρας. Κι αυτή αφορούσε στον Μάριο Βρουσάι. Ο νεαρός και πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στις 23 Φεβρουαρίου στο αριστερό του γόνατο. Η ομάδα τον στερήθηκε σε ένα κρίσιμο διάστημα και ο ίδιος στερήθηκε την περαιτέρω εξέλιξή του. Για την ακρίβεια δεν την στερήθηκε, πήρε μικρή αναβολή.

Ο Μάριος λοιπόν είναι και πάλι εδώ! Μετράει αντίστροφα μέχρι να τον ξαναδούμε στο γήπεδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Προφανώς δεν είναι σε θέση (σε φυσική κατάσταση υστερεί και είναι λογικό) να παίξει κόντρα στην Άρσεναλ.

Πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να παίξει και στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικής ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα έχει μια έξτρα... μεταγραφή.

Ο Βρουσάι είναι ένα σπάνιο πακέτο. Ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα. Και δίνει τόσο δημιουργικά και εκτελεστικά όσο και αμυντικά αφού τρέχει σαν το... σκυλί για να αμυνθεί.
Υπάρχουν πολλά και σημαντικά ματς μπροστά σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μακάρι να γίνει και το... θαύμα να υπάρχουν περισσότερα ευρωπαϊκά ματς. Και ο Μάριος θα είναι εδώ να δώσει έξτρα πολύτιμες λύσεις.

Διαβάστε επίσης

Ο mr. No30

Ο mr. No30

Για το γόητρο και το στάτους του στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης...