Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα ματς για 0-2 στο 30’

Ένα ματς για 0-2 στο 30’
Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 - 23:18
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Έχω δώσει έναν όρκο τα τελευταία 2-3 χρόνια, ότι δεν θα μπω ξανά στο facebook (ούτε θα ακούσω ραδιόφωνα με εκπομπές επικοινωνίας) αμέσως μετά από ματς του Ολυμπιακού και ειδικά εκείνα που δεν έχουν πάει καλά. Έκανα τη μακακία και μπήκα για λίγο μετά το φινάλε του ματς της Τούμπας. Θολωμένοι όλοι από την όντως κακή εικόνα των ερυθρόλευκων στο β' ημίχρονο γέμισαν το timeline με κλισεδούρες και εύκολα συμπεράσματα. Αφού έχασε ο Ολυμπιακός λοιπόν που κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική θα «πρέπει» να πούμε ότι η ομάδα βαριόταν και ήταν ήδη σε διακοπές.

Συγνώμη ρε παιδιά, μόνο εγώ είδα ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε, για πλάκα, να κερδίζει 0-2 μέχρι το 30'; Μόνο εγώ είδα ότι η ομάδα ήταν μια χαρά και από κακές επιλογές σε τελική πάσα και εκτέλεση δεν σκόραρε; Είδατε κανέναν να βαριέται; Όχι, εγώ δεν είδα κανέναν. Σε κακή μέρα είδα κάποιους παίκτες, να βαριέται δεν είδα κανέναν. Είναι και θέμα οπτικής και αντίληψης. Δεν γίνεται να έχουμε όλοι την ίδια. Μπορεί να κάνω λάθος... Δεν ξέρω... Τι να πω πια; Μέχρι το 10λεπτο ο Ολυμπιακός είχε το τετ-α-τετ του Μπρούμα και το ανέβασμα του Ρέαμπτσιουκ και τη σέντρα στο κεφάλι του Ελ Αραμπί που σχεδόν ανενόχλητος... σημάδεψε τον Πασχαλάκη. Και στο 20λεπτο προστέθηκε και η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Μπρούμα με το πλασέ στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο β' ημίχρονο ήταν όντως κακός ο Ολυμπιακός. Όχι αδιάφορος κατ' εμέ. Κακός. Και ηττήθηκε από μία ομάδα που είχε βαθμολογικό κίνητρο και ευστοχία στην τελική προσπάθεια εκμεταλλευόμενη κάθε... σπιθαμή ευκαιρίας. Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει ο Ολυμπιακός στο δικό του ημίχρονο, το πρώτο.

ΥΓ: Μακάρι να πιστέψουν όλοι στον ΠΑΟΚ ότι έχουν ομαδάρα και ο Πάμπλο είναι προπονητάρα. Θα είναι το πολύ μεγάλο κέρδος ενός ενοχλητικού αποτελέσματος.

ΥΓ2: Δεν θα μιλήσω για τακτικές και διατάξεις. Υπάρχουν τόσοι πολλοί... προπονητές εκεί έξω...

Διαβάστε επίσης