Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σωκράτης που... αδίκησε τον Ούγκο

Ο Σωκράτης που... αδίκησε τον Ούγκο
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 - 11:02
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Είναι λογικό να σταθούν όλοι στον Σωκράτη στο χθεσινό ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα. Μπήκε αναγκαστικά στο ματς και κατάφερε να αφήσει το σημάδι του. Και άφησε το σημάδι και με τις αμυντικές του επεμβάσεις αλλά και με το γκολ που εν τέλει έκρινε το ματς. Ο Σωκράτης λοιπόν ήταν η αιτία που... αδικήθηκε ένας άλλος παίκτης. Κατ' εμέ πολύ γεμάτη εμφάνιση, η οποία δεν φάνηκε λόγω των χαμηλών στροφών του αγώνα, έκανε ο Κάιπερς. Συμφωνώ απόλυτα με τον Μαρτίνς που στάθηκε στον Ούγκο στις δηλώσεις του στο φινάλε λέγοντας ότι ήταν πολύ καλός.

Αυτό που βλέπω γενικώς και είδα χθες ειδικώς είναι ότι ο Βέλγος είναι ένας πολύ μοντέρνος και σύγχρονος παίκτης. Είναι ένας πολύ καλός... all around και υποστηρικτικός επιθετικός του κλασικού 9αριού. Στηρίζει εξαιρετικά τον... φουνταριστό αφού κινείται διαρκώς πίσω του αλλά και δεξιά και αριστερά. Έχει καλές υποδοχές και «σπασίματα» μπάλας δεξιά και αριστερά, πιέζει διαρκώς, βελτιώνεται και στα τελειώματά του. Αν ο Κάιπερς ήταν σε μια πιο... βασική 11άδα χθες νομίζω θα είχε φανεί πολύ περισσότερο, ενδεχομένως και να είχε σκοράρει. Προσωπικά θα ήθελα να δω περισσότερο τον Κάιπερς ώστε να υπάρχει αρκετή δόση για να κριθεί με ασφάλεια. Έχει «κάτι» ως παίκτης και έχει και σωστή συμπεριφορά, είναι μαχητής και καθόλου αδιάφορος.

Όσον αφορά στο ματς, δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να πει κανείς. Δεν ήταν καλό ματς, κινήθηκαν άπαντες σε πολύ χαμηλές στροφές. Έπαιξε ρόλο και ο Αστέρας σ' αυτό που δεν πίεσε τον Ολυμπιακό. Φάνηκε να αρκείται σε μια τιμητική ήττα κι εν τέλει αυτή πήρε. Πιθανώς αν δεν ήταν σε καλή μέρα ο Τσιφτσής και δεν έλεγε όχι στις δύο πρώτες καλές ευκαιρίες του ματς από Χασάν και Κάιπερς, να βλέπαμε άλλο ματς, πολύ διαφορετικό και καλύτερο αφού ο Αστέρας θα αναγκάζονταν να ρισκάρει.

ΥΓ: Μου αρέσει πολύ που ο Μαρτίνς δεν κάνει τον... Κινέζο. Παρότι έχει 1000 σοβαρούς και υπαρκτούς λόγους να δικαιολογήσει τους παίκτες του, λέει ξερά αυτό που πιστεύει χωρίς να ωραιοποιεί. «Δεν παίξαμε καλά», τελεία. Όπως είχε πει ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος και από την εμφάνιση του β' ημιχρόνου στην Τούμπα. Με τον Αστέρα δεν έμεινε ικανοποιημένος σε όλο το ματς.

Διαβάστε επίσης

Μια 11άδα Αβραάμ

Μια 11άδα Αβραάμ

Μόνο έκπληξη δεν θα έπρεπε να προκαλεί η δήλωση του Μαρτίνς για τον Αβραάμ. Μπλογκάρει στο gavros.gr ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Λαμπάδα με... εισιτήριο

Λαμπάδα με... εισιτήριο

Ο Σπύρος Γρομητσάρης γράφει για την ιδέα των εικονικών εισιτηρίων της φιέστας και τον λαό του Θρύλου!