Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιερ Κουντέ: «Έρωτας» από την πρώτη ματιά!

Πιερ Κουντέ: «Έρωτας» από την πρώτη ματιά!
Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 - 09:59
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί από την ομάδα καμία μεταγραφή δεν θεωρείται τελειωμένη. Κατά πως φαίνεται πάντως, ο Πιερ Κουντέ είναι πολύ κοντά στο να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. Γιατί;

Επειδή ο Καμερουνέζος χαφ προστίθεται σε μια πολύ μακρά λίστα ποδοσφαιριστών που... ερωτεύτηκαν τους Πειραιώτες! Μάλιστα ο Καμερουνέζος το πήγε ένα βήμα πιο μπροστά. Ερωτεύτηκε τον Ολυμπιακό πριν κάνουν παίξει στην ομάδα!

Αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές ο 26χρονος (τα συμπληρώνει σε ένα μήνα) κεντρικός χαφ είπε στον ατζέντη του να τον προτείνει στους ερυθρόλευκους αμέσως μόλις αποφάσισε ότι θέλει να αποχωρήσει από τη Μάινζ. Γιατί το έκανε αυτό; Για δύο λόγους. 1) Επειδή δεν ξέχασε το έντονο και ωραίο φλερτ που του έκανε ο Ολυμπιακός πριν από τρία χρόνια. 2) Επειδή βλέπει, όπως όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη, πόσα καλά συμβαίνουν στην καριέρα ενός παίκτη όταν φοράει τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Πως και γιατί να μη θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό ο Κουντέ και όποιος άλλος Κουντέ; Η Μάινζ συμμετέχει σε καλύτερο πρωτάθλημα αλλά το brand του Ολυμπιακού δεν το έχει και ο Καμερουνέζος το διαπίστωσε αυτή την 3ετία. Στη 12η θέση τερμάτισε φέτος, την 13η πέρσι και τη 12η πρόπερσι! Σταθερή στη... μετριότητα είναι η Μάινζ δίχως ευρωπαϊκές συμμετοχές και μεγαλεία Τσάμπιονς Λιγκ ή νοκ άουτ Γιουρόπα Λιγκ με αγώνες κόντρα στην Άρσεναλ. Αν όλα πάνε καλά και ο παίκτης υπογράψει και ανακοινωθεί, θα διαπιστώσει από κοντά τι σημαίνει να είσαι παίκτης του Ολυμπιακού...

ΥΓ: Η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων του Ολυμπιακού ήταν γεμάτη και έγινε πολλή και καλή δουλειά. Ο Τικίνιο κάνει τρομερή προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος και σύντομα να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Καλή δουλειά έχουν κάνει και όλοι οι υπόλοιποι. Από Δευτέρα και κυρίως Τρίτη που επιστρέφουν σιγά σιγά και οι διεθνείς θα ανέβει κι άλλο η ένταση. Θα είναι δύσκολο αυτό το καλοκαίρι και το γνωρίζουν όλοι. Τα ευρωπαϊκά ματς είναι πάντα γεμάτα παγίδες και ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι όσο πιο έτοιμος γίνεται γι' αυτά.

ΥΓ2: Τόσες δηλώσεις έχει κάνει αυτό το παληκάρι ο Γκαγκαλούδης εις βάρος του Ολυμπιακού, δε γίνεται να μην επιβραβευτεί γι' αυτό. Ας του δοθεί επιτέλους ένα πόστο στην αγαπημένη του ομάδα, κρίμα τόσος κόπος.

Διαβάστε επίσης

11 χρόνια για case study

11 χρόνια για case study

Όταν η Ελλάδα (2010) έμπαινε στα μνημόνια ο Ολυμπιακός έβγαινε... Γράφει για την εποχή Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Σπύρος Γρομητσάρης.