Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Φλερτάροντας» με πρωταγωνιστές

«Φλερτάροντας» με πρωταγωνιστές
Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021 - 16:11
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ένας μανατζερικός μύθος (που μάλλον δεν είναι μύθος...) λέει ότι ο Νταμιέν ντα Σίλβα και ο ατζέντης του απέφυγαν να σηκώσουν έστω και το τηλέφωνο, πόσο μάλλον να συζητήσουν σοβαρά, στους ανθρώπους της ΑΕΚ όταν εκείνοι τους καλούσαν για ραντεβού. Υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι μύθοι. Πολλοί... Άπειροι. No money, no honey λέει μια ξένη έκφραση, δηλαδή δίχως βρήματα δεν έχει... μέλι. Στην ΑΕΚ θέλουν να αγοράζουν μετάξι σε τιμές φυκιού. Δεν γίνεται. Αντιθέτως, πλέον, είναι τόσο ακριβός και αμείλικτος αυτός ο κόσμος που αγοράζεις μεταξύ σε τιμή αρκετά παραπάνω απ' αυτή που κάνει πραγματικά. Γιατί πρέπει να πληρωθούν και οι... μεσάζοντες, δηλαδή οι μάνατζερ. Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει αλλά έτσι έχει το παιχνίδι. Είτε το αποδέχεσαι και... παίζεις μπάλα, είτε κάνεις τον ποδοσφαιρικό μοναχό και μένεις εγκλωβισμένος σε έναν μικρόκοσμο με παικτάκια της σειράς.

Ο Ολυμπιακός αυτές τις μέρες συνομιλούσε με έναν τερματοφύλακα που ανήκε μέχρι πρότινος στη Σεβίλλη και διέπρεψε στο ΕΥΡΩ. Στον Τόμας Βάτσλικ αναφέρομαι. Τα τηλεφωνήματα του Ολυμπιακού τα απάντησαν. Και πήραν και πίσω μάλιστα προσπαθώντας να κάνουν ό,τι μπορούν για να επιτευχθεί το deal. Ο Τσέχος, παρότι τον φλέρταραν πολλές σημαντικές ομάδες, δείχνει διάθεση να κρατήσει τον λόγο του και την προφορική συμφωνία που είχε με τον Ολυμπιακό. Το εκπληκτικό είναι ότι την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός είχε (και έχει) σταντ μπάι έναν άλλο σπουδαίο τερματοφύλακα που βρέθηκε στο ΕΥΡΩ (έστω κι αν δεν ήταν βασικός) και είναι μεγάλη κλάση, τον Μπιζότ που είναι και αρχηγός της Αλκμάαρ.

Αν βάλουμε όλα αυτά τα σκηνικά που περιγράψαμε κάτω και τα συγκρίνουμε, βλέπουμε τη γυμνή αλήθεια. Λένε ότι από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Και από ξένο να συμπληρώσω. Και την είπαν όλη για ΑΕΚ και Ολυμπιακό οι Ντα Σίλβα, Βάτσλικ και Μπιζότ...

ΥΓ: Είτε Βάτσλικ, είτε Μπιζότ, το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αισθάνεται κανένα προβληματισμό για τα δοκάρια του. Μην ξεχνάμε πως υπάρχει και ο ταλαντούχος Τζολάκης και η εγγύηση που ακούει στο όνομα Κρίστινσον.
ΥΓ2: Ο Ζοσέ Σα φεύγοντας (αν όντως φύγει δηλαδή) από τον Ολυμπιακό καταλαβαίνει πως φεύγει πιο «ψηλός» και πιο «δυνατός» απ' αυτό που ήταν όταν έρχονταν στο μεγάλο λιμάνι. Όπως τόσοι άλλοι...

** Η φωτό είναι από το Facebook του Βάτσλικ.

Διαβάστε επίσης

Ποιος θα το περίμενε...

Ποιος θα το περίμενε...

Ο Θρύλος κατάφερε να βρίσκεται κοντά στο να αποχωρήσει κορυφαίος του παίκτης και να έχει προκαταβολικά ηρεμήσει άπαντες με την επιλογή του διαδόχου. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.