Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα Γιάννενα το πιο δύσκολο

Στα Γιάννενα το πιο δύσκολο
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 - 14:33
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Είναι λογικό το μυαλό των περισσότερων να πηγαίνει ήδη στη Φρανκφούρτη για το ματς με την Άιντραχτ ή το Γ. Καραϊσκάκης για το ντέρμπι κορυφής που θ' ακολουθήσει αμέσως μετά με τον ΠΑΟΚ. Το δικό μου, είμαι σίγουρος και του Πέδρο Μαρτίνς, είναι... κολλημένο στο ταξίδι που καλείται να κάνει το Σ/Κ ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα για το κυριακάτικο ματς με τον τοπικό ΠΑΣ. Κατά τη γνώμη μου, για... 1000 λόγους αυτό το ματς είναι το πιο δύσκολο της σειράς των τριών. Θα είναι πιο δύσκολο γιατί είναι το πρώτο μετά τη διακοπή και είναι λογικό να έχουν πειραχτεί οι... εργοστασιακές ρυθμίσεις. Θα είναι πιο δύσκολο γιατί υπάρχει ένα μεγάλο «πρέπει» για νίκη στην πλευρά του Ολυμπιακού. Θα είναι πιο δύσκολο γιατί τα Γιάννενα, όπως τα περισσότερα μέρη της Ελλάδας, έχουν... πνιγεί στη βροχή (και άρα το γήπεδο θα είναι πολύ βαρύ) και πιθανώς την Κυριακή να βρέχει την ώρα του αγώνα. Θα είναι πιο δύσκολο γιατί ο γηπεδούχος ΠΑΣ είναι μια καλή ομάδα που δεν έχει κάτι να χάσει.

Είναι υπερ-απαραίτητο λοιπόν οι παίκτες του Ολυμπιακού να συγκεντρώσουν το μυαλό τους το συντομότερο δυνατό με την επιστροφή τους στο Ρέντη και να μπουν σε διαδικασία μάχης ξανά. Γιατί μάχη θα είναι. Μάχη στα Γιάννενα. Μάχη στη Φρανκφούρτη. Μάχη και στο Φάληρο με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα τους χαριστεί τίποτα, αντιθέτως θα χρειαστεί να μοχθήσουν για να κατακτήσουν όσα επιθυμούν.

ΥΓ: Τι πλάκα έχει άνθρωποι που περνούσαν πριονοκορδέλα την Εθνική και την ΕΠΟ με προηγούμενες διοικήσεις (επί των ημερών των οποίων είχαμε και αρκετές επιτυχίες όπως παρουσίες σε Μουντιάλ) τώρα να τα βλέπουν όλα καλώς καμωμένα και να... κράζουν αυτούς που τολμούν να ασκήσουν κριτική. Αλλά, ναι, η ΕΠΟ δεν ανήκει στα αφεντικά σας, ξέρουμε...

ΥΓ2: Για να παινέψουμε και λίγο την αφεντιά μας, γράφαμε προχθές (Κυριακή) από νωρίς ότι είναι σε φάση επιστροφής στις κανονικές προπονήσεις οι Εμβιλά και Ονιεκουρού. Και συνέβη...

ΥΓ3: Η παρουσία του Γκάρι Ροντρίγκες αυξάνει τον ανταγωνισμό στα φτερά της επίθεσης. Και στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον αυτό είναι σπουδαίο. Δεν είναι καλό ένας παίκτης να αισθάνεται ότι, βρέξει - χιονίσει, έχει... καπαρωμένη / δεδομένη θέση στην 11άδα. Θα πρέπει κάθε παίκτης, όπως κι αν λέγεται, όσο καλός κι αν είναι, να πασχίζει για φανέλα βασικού.

Διαβάστε επίσης

Στην... τελική, τι μετράει πιο πολύ;

Στην... τελική, τι μετράει πιο πολύ;

Μετά από ατελείωτες ώρες λοιπόν συζητήσεων για χαμένα ημίχρονα, τελικές, αμυντικές αντιδράσεις, διατάξεις κτλ. τι είναι αυτό που μένει; Blogάρει ο Σπύρος Γρομητσάρης!

Πιο γεμάτος στο round 3

Πιο γεμάτος στο round 3

Με επιστροφές, έχοντας δουλέψει περισσότερο και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Γράφει για τον Θρύλο μετά τη διακοπή, η Σπύρος Γρομητσάρης.