Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και μίλα εσύ για τις τελικές του Ολυμπιακού και το μαλλί του Ονιεκουρού

Και μίλα εσύ για τις τελικές του Ολυμπιακού και το μαλλί του Ονιεκουρού
Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 - 22:48
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Το είδες το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη; Σε σένα μιλάω που μετά από κάθε ματς του Ολυμπιακού μουρμουρίζεις για το ποιούς έβαλε και ποιούς δεν έβαλε ο Μαρτίνς. Για το πόσες τελικές έκανε η ομάδα σου και πόσες απ' αυτές ήταν καλές ευκαιρίες; Για το αν έχει βρει ρυθμό και αν σε διασκεδάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει. Για το... μαλλί του Ονιεκουρού, ναι και γι' αυτό μανουριάζεις. Και ξαναρωτάω: το είδες το ΑΕΚ-Άρης; Κατάλαβες ποιός ήταν ο... MVP των κιτρινόμαυρων; Δε θα σου πω εγώ ποιός ήταν, βρες τον μόνος σου. Βρες εσύ ποιός έπαιξε καταλυτικό ρόλο να φτάσει η ΑΕΚ στη νίκη. Μια ΑΕΚ με 5 τελικές ενώ ο Άρης είχε 22. Με 0-13 κόρνερ. Και στο φινάλε έκαναν και «όλε όλε». Ο Γιαννίκης είδε ότι έπρεπε να αποβληθεί ο Ρότα, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος όχι.
Κάτσε λοιπόν εσύ και ψάξε με τον μεγεθυντικό φακό να δεις τι δεν δουλεύει σωστά στον Ολυμπιακό και μη χαίρεσαι τα διπλά σε έδρες όπως της Τρίπολης, των Ιωαννίνων, της Λαμίας και του Αγρινίου και το εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ «γιατί οπισθοχωρήσαμε στο φινάλε».

Συγνώμη αλλά, προσωπικά, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Γράφω καθημερινά εδώ ό,τι μπορώ, όπως μπορώ. Ενδεχομένως και να μην έχω ταλέντο στη μεταδοτικότητα, στα 44 μου το ανακαλύπτω κι αυτό. Αν δεν έχεις καταλάβει ότι φέτος, περισσότερο από ποτέ ο Ολυμπιακός (που λες ότι υποστηρίζεις) έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ τη στήριξή σου και στα στραβά του και όχι τη μουρμούρα σου, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Παραδίνομαι...

ΥΓ: «Σφύρα καλά π#@τ@ν@ς γιε», φώναζαν οι φίλοι της ΑΕΚ στον διαιτητή προς το φινάλε του ματς. Νομίζω ήταν το τρολάρισμα της χρονιάς!

ΥΓ2: Προφανώς και έχει σημασία και το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός. Απλά σε αυτή τη φάση προηγούνται άλλα, δηλαδή οι νίκες.

Διαβάστε επίσης

Από τις βραδιές που μένουν

Από τις βραδιές που μένουν

Το έχω γράψει ξανά στο παρελθόν και θα επιμείνω: πέρα από διατάξεις και στρατηγικές, με ενδιαφέρει τι θα κάνει προσωπικά ο κάθε παίκτης. Αναλύει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Προσοχή, παγίδα

Προσοχή, παγίδα

Από έδρες σαν και του Αγρινίου «περνούν» τα πρωταθλήματα. Γράφει για το σημαντικό αποψινό ματς, ο Σπύρος Γρομητσάρης!