Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει ο Βόλος να κρυφτεί και...

Θέλει ο Βόλος να κρυφτεί και...
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 - 09:57
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Το άγγιγμα του Μασούρα στον Βράνιες «ήταν» πέναλτι αλλά το... καροτσάκι του Μήτογλου στον Περέα στα Γιάννενα και του Ρομέρο στον Ρέαμπτσιουκ δεν ήταν. Τα εμπεδώσατε; Αν όχι διαβάστε τις ανακοινώσεις του Βόλου. Αν δεν σας φτάνει διαβάστε και τα όσα λέγονται από τον κιτρινόμαυρο επικοινωνιακό μηχανισμό. Τα ίδια είναι. Copy paste. Πλήρης ταύτιση απόψεων. Τυχαία θα είναι... Δεν πάει το μυαλό μου κάπου αλλού... Ότι συγκρίνει κάποιος τις φάσεις αυτές είναι απλά ΓΕΛΟΙΟ. Βασικά δεν είναι γελοίο. Μέρος της... δουλειάς συγκεκριμένων ανθρώπων είναι. Έτσι είναι, αν έτσι θέλουν να νομίζουν ότι πιστέψαμε.

Σοβαρά μιλώντας, οπλιστείτε με υπομονή. Τα πολύ χειρότερα είναι μπροστά. Αν νομίζετε ότι θα παραδοθούν τόσο εύκολα κάνετε λάθος. Πλέον για τους άλλους υπάρχουν δύο στόχοι. Ο ένας είναι να βρεθεί τρόπος να χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Ο άλλος είναι, εφόσον τελικά το κατακτήσει ο Ολυμπιακός, να προσπαθήσουν να το... μουτζουρώσουν όσο γίνεται. Να «χρεώσουν» τα πάντα στη διαιτησία και όχι στην ικανότητα του Ολυμπιακού και τη δική τους ανικανότητα. Αισθάνεστε καμία έκπληξη; Προσωπικά καμία. Είναι τόσο προβλέψιμοι όσο το ποιό σημείο του ορίζοντα βγαίνει ο ήλιος κάθε πρωί.

Επαναλαμβάνω, οπλιστείτε με υπομονή. Έρχονται κι άλλα. Πολλά ακόμα. Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Πόλεμος κανονικός δίχως κανόνες και με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Θυμηθείτε με, «πάνω» στη βουτιά του Βράνιες και το γκολ του Ολυμπιακού μετά θα στηριχθεί η επικοινωνιακή τους πολιτική. Θα ξαναφορέσουμε κοντομάνικα, θα πάει η θερμοκρασία πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου και θα μας λένε για την ικανότητα του Βράνιες στις... καταδύσεις. Το πιο σημαντικό θέμα μας ωστόσο είναι τι θα κάνει ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός οφείλει να συνεχίσει να ασχολείται με τον εαυτό του. Να ασχολείται μόνο με το πως μπορεί να γίνει καλύτερος και πιο ανθεκτικός σε όλα όσα θα ακολουθήσουν. Κι ας αφήσει τους άλλους να εκδίδουν κοινές ανακοινώσεις. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά θα είναι.

ΥΓ: «Διακαής πόθος», λένε τώρα στην ΕΠΟ ο Φερνάντο Σάντος. Μιλάμε για μια ομοσπονδία που ξεσπίτωσε, δίχως προφανή λόγο (ξέρουμε τον λόγο φυσικά, είναι έδρα του Ολυμπιακού...), την εθνική από το καλύτερο αυτή τη στιγμή ποδοσφαιρικό γήπεδο της χώρας. Μιλάμε για τους τύπους που έφεραν τον Άγγελο Αναστασιάδη και σκόπευαν να ανανεώσουν τον Φαν Σχιπ αλλά μετά τη γιούχα τον... άδειασαν.

Διαβάστε επίσης

Νέφτι στον ποπό

Νέφτι στον ποπό

Τι να αποθεώσω; Τον Βόλο; Που πέρασαν την περισσότερη ώρα του αγώνα ξάπλα στο χόρτο παριστάνοντας τους τραυματίες; Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Λες κι αρχίζει τώρα

Λες κι αρχίζει τώρα

Γελιέται όποιος νομίζει ότι έχει κριθεί το οτιδήποτε στο πρωτάθλημα μετά το 3-2 του ΟΑΚΑ. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.