Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα ματς που απέκτησε ενδιαφέρον και η 2η... ζωή του Σεμέδο

Ένα ματς που απέκτησε ενδιαφέρον και η 2η... ζωή του Σεμέδο
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 - 10:11
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ένα ματς που, υπό κανονικές συνθήκες, θα ήταν για πολλούς (όχι για τον υποφαινόμενο) αρκετά αδιάφορο απέκτησε... αλατοπίπερο ύστερα από τις επιλογές που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στην αποστολή του. Για την κυπελλική πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά κόντρα στον τοπικό Λεβαδειακό ο λόγος. Πέρα από το προφανές, την παρουσία του Ρούμπεν Σεμέδο σε αποστολή μετά από μήνες, ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντισε να διατηρήσει το ενδιαφέρον όλων και με τις υπόλοιπες επιλογές του. Κατ' εμέ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το δείγμα γραφής ποδοσφαιριστών (εφόσον αγωνιστούν) όπως ο Νίκολιτς, ο Μπαγκαλιάνης, ο Μάρκοβιτς, ο Αποστολόπουλος, ο Κίτσος, ο Σουρλής, ο Ξενιτίδης, ο Μαρίνος, ο Βρουσάι, ο Αλγκασίμ Μπα, ακόμα και οι Κούντε και Λόπες για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Προσωπικά, στην θριαμβευτική πρεμιέρα της β' ομάδας του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, μου είχε κάνει πολύ ωραία εντύπωση ο Μπαγκαλιάνης. Προφανώς δεν είναι ο μόνος ενδιαφέρον παίκτης από τους πιτσιρικάδες, απλά αναφέρω τη δική μου προσωπική εντύπωση. Εννοείται μου είχαν κάνει θετική εντύπωση αρκετοί από τους μπροστινούς αλλά ο νεαρός αμυντικός για μένα είχε κάτι ξεχωριστό. Μένει να δούμε αν αυτό που είχε εξελίσσεται και αν έχει συνέπεια ή ήταν τυχαίο, που δε νομίζω ότι ισχύει το τελευταίο.

Από εκεί και έπειτα, σήμερα αρχίζει η δεύτερη... ζωή του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό. Μια ζωή που είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή πόση διάρκεια θα έχει. Η λογική λέει όχι πολύ μεγάλη αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Ο Πορτογάλος στόπερ ζήτησε και πήρε την ευκαιρία και ο Ολυμπιακός, σωστά, του την έδωσε αφού παραμένει ένα σημαντικό και ακριβό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Και αν αυτό το περιουσιακό στοιχείο μένει ανενεργό, χάνει και την αξία του. Ο Ρούμπεν επανέρχεται στην ποδοσφαιρική σκηνή με στόχο ό,τι καλύτερο πρωτίστως για τον Ολυμπιακό. Θα τον εκμεταλλευτεί είτε αγωνιστικά είτε οικονομικά με πιθανή πώληση. Αυτοί είναι οι δύο δρόμοι, άλλοι δεν υπάρχουν.

ΥΓ: Μπήκε ο Δεκέμβρης (καλό μήνα) και πλησιάζει ο -μεταγραφικός- Γενάρης. Είναι λογικό ότι όσο πλησιάζουμε προς τα 'κει τόσο θα αυξάνονται τα όσα γράφονται σχετικά με παίκτες που έρχονται ή φεύγουν. Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, έτσι και τώρα, διαβάστε και ακούστε τα πάντα αλλά πιστέψτε μόνο ό,τι ανακοινώνεται επισήμως από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Θέλει ο Βόλος να κρυφτεί και...

Θέλει ο Βόλος να κρυφτεί και...

Οπλιστείτε με υπομονή. Έρχονται κι άλλα, πολλά. Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Πόλεμος κανονικός δίχως κανόνες και με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Νέφτι στον ποπό

Νέφτι στον ποπό

Τι να αποθεώσω; Τον Βόλο; Που πέρασαν την περισσότερη ώρα του αγώνα ξάπλα στο χόρτο παριστάνοντας τους τραυματίες; Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.