Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να ρίξει προειδοποιητική μπαλοθιά

Να ρίξει προειδοποιητική μπαλοθιά
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 - 09:59
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

«Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Είναι μια ομάδα, που δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους της. Συνηθίζουμε να δίνουν περισσότερη σημασία στα ντέρμπι, αλλά αυτά είναι τα παιχνίδια που θα πρέπει κάποιος να προσέχει. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με πολύ καλά αποτελέσματα. Έχει χάσει μόλις μια φορά, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι θα είναι σημαντικό. Όποιος κερδίζει σε αυτές τις έδρες έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τον τίτλο».

Δεν θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα η σημασία, η δυσκολία και η αξία ενδεχόμενης νίκης του Ολυμπιακού απόψε στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Πέδρο Μαρτίνς, που είπε τα παραπάνω, έκανε την πλέον ξεκάθαρη περιγραφή. Αυτό ακριβώς ισχύει. Το ματς είναι και πολύ δύσκολο και σε περίπτωση νίκης θα είναι από τους σταθμούς που θα μνημονεύονται στο φινάλε εφόσον κατακτηθεί το πρωτάθλημα. Είναι 4ος ο ΟΦΗ με μόλις 1β. λιγότερο από τον ΠΑΟΚ και πάνω από άλλες πολύ καλές ομάδες όπως ο Άρης, τα Γιάννενα ή ο Βόλος, φυσικά πάνω και από το δυνατό brand που ακούει στο όνομα Παναθηναϊκός. Ε, δεν βρίσκεται τυχαία εκεί.

Μιλώντας στους παίκτες του ο Πέδρο Μαρτίνς είπε ότι υπάρχουν έξι... τελικοί ως το φινάλε του 2021. Ο πρώτος είναι απόψε. Υπάρχουν ύστερα άλλοι πέντε για πρωτάθλημα, κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ. Απαιτείται η μέγιστη συγκέντρωση και να γίνει η μέγιστη προσπάθεια. Ο ΟΦΗ είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Σούπερ Λιγκ αυτή τη στιγμή. Έχει τρεις νίκες στη σειρά με Ιωνικό, Βόλο (εκτός) και Ατρόμητο ενώ πριν απ' αυτά είχε αποσπάσει 0-0 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό! Ούτε στα Γιάννενα είχε χάσει την 4η αγωνιστική (1-1). Γι' αυτό λοιπόν συμπληρώνω κι εγώ σ 'αυτά που είπε ο καθ' ύλην αρμόδιος, Πέδρο Μαρτίνς, ετοιμαστείτε για... μάχη. Κανονική και σκληρή μάχη. Τα μάτια όλων όσοι αγωνιστούν απόψε στο Θ.Βαρδινογιάννης πρέπει να γυαλίζουν ώστε ο Ολυμπιακός να καταφέρει να ρίξει μια ακόμα προειδοποιητική... μπαλοθιά πως δεν έχει σκοπό να χάσει ούτε το φετινό πρωτάθλημα.

ΥΓ: «Κρίμα» που κέρδισε ο Ολυμπιακός χθες στο Καζάν και... χάσαμε τα ποσταρίσματα του «αιώνια πιστός Παναθηναϊκός αλλά πήγα εκεί που μου έδωσαν περισσότερα», Χεζόνια. Σπάνια συναντάς τόσο δούλεμα από παίκτη... Σοβαρά μιλώντας, κι επειδή πραγματικά δε μας νοιάζει κιόλας τι λέει ή κάνει ο Κροάτης, η νίκη ήταν σπουδαία από όποια πλευρά κι αν το δεις κι ας πήγε ουκ ολίγες φορές να αυτοκτονήσει ο Ολυμπιακός στο φινάλε και να τη χαρίσει στην Ούνικς που δεν την άξιζε.

Διαβάστε επίσης