Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κανονικότητα σε μη κανονικότητα

Κανονικότητα σε μη κανονικότητα
Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022 - 11:59
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Πάνω που είχαμε ξεφύγει όλοι λίγο μετά το Απόλλωνας - Ολυμπιακός ήρθε ο κορονοϊός να μας επαναφέρει στην τάξη. Να μας θυμίσει ότι ΚΑΙ αυτή η χρονιά δεν θα είναι μια χρονιά κανονικότητας αλλά μια χρονιά μη κανονικότητας.

Ο Ολυμπιακός, να θυμίσω, πέρα από τις απουσίες λόγω Κόπα Άφρικα σ' αυτό το ματς είχε και άλλες 4 λόγω covid-19. Απλά επειδή έπαιζε με τον ουραγό που είχε επίσης πολλά προβλήματα (και δεν έχει και το βάθος και την ποιότητα που έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού) το 0-0 προκάλεσε εκνευρισμό και πολύ καυστικά σχόλια.

Η πανδημία λοιπόν επέστρεψε στο Ρέντη και ας ελπίσουμε πως θα φύγει το συντομότερο δυνατό και δεν θα επηρεάσει περισσότερο την ομάδα και δεν θα ταλαιπωρήσει σωματικά (και ψυχολογικά, μην το προσπερνάμε αυτό) πολύ τους ποδοσφαιριστές ώστε η επάνοδος να είναι πιο άμεση.

Γνωρίζουμε όλοι ότι το πρόγραμμα από εδώ και στο εξής είναι στα όρια του απάνθρωπου. Ματς ανά τρεις μέρες το επόμενο τρίμηνο και βλέπουμε. Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα πρέπει να κάνει, ξανά, υπερβάσεις. Τέτοιες έκανε μέχρι εδώ στη σεζόν και τέτοιες θα χρειαστεί να κάνει και στην πορεία. Άρα θέλει στήριξη και συμπαράσταση απ' όλους όσοι λένε ότι τον αγαπούν και τον νοιάζονται, όχι μουρμούρα ακόμα και για κακά αποτελέσματα και κακές εμφανίσεις σαν αυτό με τον Απόλλωνα.

Μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε κανονικότητα σε εποχές μη κανονικότητας. Κανονικότητα είναι να βρίσκεται στην κορυφή ο Ολυμπιακός και να συνεχίζει στην Ευρώπη. Το κατάφερε και πέρυσι το κάνει και φέτος. Μην το ξεχνάμε και ας είμαστε περισσότερο ανεκτικοί γι' αυτό το παρεάκι. Αυτή είναι η δική μου γνώμη με το κεφάλι πιο «κρύο» πια μετά την ομολογουμένως κακή εικόνα κόντρα στον Απόλλωνα.

ΥΓ: Η ομάδα μπάσκετ, κατά πως φαίνεται, «καθάρισε» από covid. Τώρα ακολουθεί το δεύτερο και εξίσου σημαντικό στάδιο. Απομένει να διαπιστώσουμε στην πράξη πόσο την έχει επηρεάσει και πόσο θα χρειαστεί για να βρεθεί ξανά στην κατάσταση που ήταν.

Γιατί αν νομίζουμε ότι η ομάδα μπάσκετ θα μπει ξανά στο παρκέ και θα λειτουργούν όλα ρολόι μετά από τόσο καιρό σε καραντίνα, γελιέται. Θέλουν χρόνο και οι διάφοροι δείκτες του σώματος για να επανέλθουν μετά από covid αλλά και να βρεθεί ξανά η χημεία που υπήρχε στο σύνολο και έβγαινε στο παρκέ με τόσο απολαυστική εικόνα.

Διαβάστε επίσης

Super... Copa League

Super... Copa League

Μέχρι και τον Δεκέμβριο αγωνιούσαμε για τα συνεχόμενα σημαντικά ματς που είχε το καλεντάρι του Ιανουαρίου… Γράφει στο gavros.gr ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Ο Αβραάμ, ο Ματιέ και το μετά

Ο Αβραάμ, ο Ματιέ και το μετά

Το θέμα πια δεν είναι τι έγινε στη Ριζούπολη αλλά τι θα γίνει από 'δω και στο εξής. Η κριτική έγινε απ' όλους για όλους, έρχεται η ώρα των απαντήσεων. Blogάρει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Τα δύο «αν» της ομιλίας

Τα δύο «αν» της ομιλίας

Δεν αλλάζουν τα γεγονότα. Αυτό που μπορεί και πρέπει να αλλάξει είναι η νοοτροπία στα επόμενα ματς αρχής γενομένης απ' αυτό με τον Αστέρα. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.