Ντουντούκα
Μίτσελ, η επιστροφή και πάμε δυνατά!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Φέρτε πίσω τους Έλληνες μας»

«Φέρτε πίσω τους Έλληνες μας»
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 - 13:21

Οι άνθρωποι που ζητούσαν πίσω τις Κυριακές τους. Οι άνθρωποι που ζητούσαν ξένους διαιτητές ακόμα και στα τοπικά γιατί τους Έλληνες τους χαρακτήριζαν... χιλιοτραγουδισμένους. Οι άνθρωποι που υποστήριζαν ότι με το VAR και ξένους διαιτητές ο Ολυμπιακός θα έχανε τα αυγά και τα πασχάλια και δεν θα έβλεπε ξανά χαρά στα σκέλια του. Ναι, αυτοί οι άνθρωποι από το βράδυ της περασμένης Κυριακής που ο ΠΑΟ ηττήθηκε στο Βόλο έπαθαν ομαδικό Αλτσχάιμερ.

Η επί σειρά ετών προπαγάνδα ξεχάστηκε. Πλέον δεν θέλουν τους ξένους. Λίγο ακόμα και θα βγάλουν άλλο μότο: φέρτε πίσω τους Έλληνες μας. Έχετε καταλάβει τι έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει έτσι; Μετά τα απανωτά χαστούκια στο φινάλε του 2021 είχαν λουφάξει και παραέχονταν ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και οι δικές τους ομάδες χάλια και πρέπει να αλλάξουν πολλά.

Και μετά το 0-0 των πρωταθλητών στη Ριζούπολη και την αποβολή του Παναθηναϊκού στο Βόλο τραγουδάνε άλλο... ποίημα. Πλέον φταίει η διαιτησία για όλα. Ο Κλάτενμπεργκ και οι ξένοι διαιτητές. Πλέον τους άρεσει το παπούτσι από τον τόπο τους κι ας είναι και... χιλιοτραγουδισμένο.

Δεν ξέρω αν αισθάνονται ότι απευθύνονται σε ανθρώπους με προβληματική μνήμη ή νομίζουν ότι είναι και πιο έξυπνοι από τους άλλους για να τα χάφτουν όσα λένε. Ξέρω σίγουρα ότι και η γελοιότητα αισθάνεται ντροπή και άβολα πια με κάτι προφορικά και γραπτά ανθρώπων. Ανθρώπων που αποκαλούν «στρατό» άλλους κι ενώ εκείνοι είναι οι πλέον συντεταγμένοι, Βορειοκορεάτες κανονικοί.

Να είναι σίγουροι ότι σοβαρά υπόψιν τους δεν τους παίρνει κανείς, μόνο ένα συγκεκριμένο κοινό στο οποίο απευθύνονται και δεν έχει και μεγάλη ικανότητα σκέψης... Εμείς τουλάχιστον διασκεδάζουμε. Γιατί εκτός των άλλων καταλαβαίνουμε πόσο όσο θα ψάχνουν κάθε φορά άλλοθι σε «σφαγές» που έχουν ονειρευτεί, τόσο θα μεγαλώνει η περίοδος ατιτλίασης που διάγουν.

Συνεχίστε, καλά το πάτε. Εμείς έχουμε προμηθευτεί άφθονο ποπ-κορνάκι και περνάμε καλά...

ΥΓ: Βλέποντας και κάνοντας είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στο Ρέντη. Ανά δύο μέρες γίνονται τεστ και τα αποτελέσματα στο φινάλε της εβδομάδας θα δείξουν αν οι ερυθρόλευκοι θα μπορέσουν να αγωνιστούν την Κυριακή στη Λεωφόρο, όπως προφανώς το ίδιο ισχύει και στο άλλο «στρατόπεδο».

Καταλαβαίνουν άπαντες βεβαίως ότι αυτή δεν είναι κανονικότητα. Καταλαβαίνουν άπαντες πως δεν θεωρείται ιδανική αυτή η προετοιμασία αλλά δε γίνεται και αλλιώς. Ειδικά αυτός ο Ολυμπιακός έχει μάθει πια να ζει μέσα στα προβλήματα και, όπως έγραψα πρόσφατα, να συμπεριφέρεται λες και είναι σε κανονικότητα ενώ είναι σε μη κανονικότητα.

Διαβάστε επίσης

500.135 χιλιάδες Μοντέστο

500.135 χιλιάδες Μοντέστο

Σε δύσκολες εποχές για όλους ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για τον συνάνθρωπο και θέλουν να τον βοηθάνε να χαμογελά και να ξεχνιέται. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Super... Copa League

Super... Copa League

Μέχρι και τον Δεκέμβριο αγωνιούσαμε για τα συνεχόμενα σημαντικά ματς που είχε το καλεντάρι του Ιανουαρίου… Γράφει στο gavros.gr ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Κανονικότητα σε μη κανονικότητα

Κανονικότητα σε μη κανονικότητα

Πάνω που είχαμε ξεφύγει όλοι λίγο μετά το Απόλλωνας - Ολυμπιακός ήρθε ο κορονοϊός να μας επαναφέρει στην τάξη. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.