Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Μονακό, ο ΠΑΟΚ και η ανάσταση που θέλει ο καθένας

Η Μονακό, ο ΠΑΟΚ και η ανάσταση που θέλει ο καθένας
Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 - 10:37
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Έγραφα χθες ελάχιστες ώρες πριν από το τζάμπολ του 2ου ματς του Ολυμπιακού με τη Μονακό: «Τα δύο πρώτα ματς μεταξύ Αρμάνι και Εφές και Μπαρτσελόνα και Μπάγερν στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα υπενθυμίζουν σε όλους πόσο δύσκολο είναι το αποψινό 2ο ματς του Ολυμπιακού με τη Μονακό στο ΣΕΦ. Η νίκη στο πρώτο ματς πρέπει να έχει ήδη ξεχαστεί και άπαντες, ομάδα και κόσμος, να μπουν στο γήπεδο με τη λογική ότι τώρα αρχίζει η σειρά. Δεν υπάρχει εύκολο ματς και δεν θα υπάρξει εύκολο ματς στη σειρά. Η δοκιμασία είναι σκληρή και θα χρειαστεί να «φτύσει» αίμα ο Ολυμπιακός για να πάρει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ».

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μου. Δεν είναι θέμα κρυστάλλινης σφαίρας. Είναι θέμα λογικής. Για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα μιλάμε. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι εξαιρετικές ομάδες και όλες θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Η Μονακό έδειξε κατά τη διάρκεια της σεζόν πόσο καλή και πόσο μαχητική ομάδα είναι. Σιγά που θα έχανε ξανά με κάτω τα χέρια. Η δοκιμασία είναι σκληρή και θα είναι μέχρι τέλους. Πιστεύω και θέλω να πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα ξαναπάρει την έδρα στο Μονακό, θα κάνει τη νίκη που χρειάζεται ώστε να φέρει τη σειρά ξανά στο ΣΕΦ και να κριθούν όλα στον Πειραιά.

Στον Πειραιά, ως γνωστόν, θα κριθούν όλα και στο κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Με ένα γεμάτο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει και να προκριθεί. Είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ και πρέπει να το επιβεβαιώσει. Όπως είχα γράψει και προ ημερών σε προηγούμενο blog, οι ερυθρόλευκοι πρέπει να επιλέξουν ποιούς θα δικαιώσουν. Όλους εκείνους που τους έχουν επιλέξει να βρίσκονται στον Ολυμπιακό ή τους άλλους που τους αμφισβητούν διαρκώς τον τελευταίο καιρό και λένε ότι δεν είναι κάτι σπουδαίο και κερδίζουν το πρωτάθλημα από... τύχη και χαμηλού ανταγωνισμού;

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μέχρι και την Τετάρτη που θα γίνει η ρεβάνς άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να φροντίσουν τους εαυτούς τους σωστά. Να κάνουν την απαραίτητη επανα...φόρτιση μπαταρίας και να προετοιμαστούν ψυχολογικά και σωματικά για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια σημαντική ρεβάνς. Όχι για το τρόπαιο, προσωπικά το θεωρώ πολύ «δεύτερο» το κύπελλο, αυτό το κύπελλο που διοργανώνεται από τη συγκεκριμένη διοίκηση της ομοσπονδίας. Είναι σημαντική η ρεβάνς γιατί «πάνω» της όλοι οι υπόλοιποι έχουν εναποθέσει τις τελευταίες ελπίδες και θα στηρίξουν την επικοινωνιακή πολιτική σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ για να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό και να προσπαθήσουν να τον αποδομήσουν και να τον παρουσιάσουν ως κακή ομάδα. Δεν είναι στα καλύτερά του ο Ολυμπιακός αλλά δεν είναι και κακή ομάδα.

ΥΓ: Καλή Ανάσταση σε όλους, ό,τι είδους ανάσταση ποθεί ο καθένας.

Διαβάστε επίσης

Φαντάσου να μην είχε και «σύστημα»

Φαντάσου να μην είχε και «σύστημα»

Το είπε μία, το είπε δύο, θα το πει όσες χρειαστεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου το ανεκδοτάκι περί συστήματος που ευνοεί τον Ολυμπιακό. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.