Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να κλείσει ο κύκλος που άνοιξε τον Μάρτη

Να κλείσει ο κύκλος που άνοιξε τον Μάρτη
Κυριακή, 1 Μαΐου 2022 - 09:59
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ήταν 13 Μαρτίου όταν ο Ολυμπιακός κέρδιζε με 2-1 τον Άρη στο Γ. Καραϊσκάκης για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Είναι Πρωτομαγιά και πρέπει σήμερα να μπει, κόντρα στον ΠΑΣ στο ίδιο γήπεδο, το τέλος του συγκεκριμένου «άνυδρου» από νίκες κύκλου.

Δύο ισοπαλίες με ΠΑΣ και ΑΕΚ, μία ήττα από ΠΑΟ και δύο ισοπαλίες με ΠΑΟΚ για το κύπελλο που ισοδυναμούσαν με αποκλεισμό είναι η συγκομιδή μετά από 'κείνη τη νίκη. Σήμερα που ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ομάδα των Ιωαννίνων λοιπόν πρέπει να κάνει το βασικό: να κερδίσει ώστε να πάει τρεις βαθμούς πιο κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος.

Αν καταφέρει να παίξει και καλή μπάλα, ακόμα καλύτερα αλλά το βασικό ζητούμενο είναι να κερδίσει ώστε να κλείσει αυτόν τον κύκλο. Δεν του αξίζει του Ολυμπιακού αυτός ο κύκλος. Είναι καλύτερος απ' αυτό αλλά για διαφόρους λόγους δεν πήγαν όλα όπως θα μπορούσαν και έπρεπε. Ό,τι έγινε, έγινε. Οφείλει να κοιτάξει μπροστά. Το σήμερα και το αύριο. Εκεί πια είναι η ουσία. Να κατακτηθεί το συντομότερο το πρωτάθλημα και να γίνει ό,τι είναι απαραίτητο ώστε αυτή η ομάδα να επαναφέρει τις... εργοστασιακές της ρυθμίσεις.

Γιατί μπορεί τώρα να εστιάζουμε στην εικόνα που βλέπουμε, αλλά αυτή η ομάδα είναι μια υπέροχη ομάδα που προσέφερε πολλά επί μία 4ετία. Και δεν θέλει γκρέμισμα αλλά σωστές κινήσεις για να φρεσκαριστεί και να παρουσιαστεί καλύτερη τη νέα σεζόν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

ΥΓ: Χάζευα τους παίκτες και τον προπονητή της Ρεάλ να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους το πρωτάθλημα στην Ισπανία και αναρωτιόμουν τι θα είχε γίνει εδώ αν... τολμούσε μια Ρεάλ να πανηγυρίσει πρωτάθλημα στο οποίο ένα μήνα νωρίτερα είχε γνωρίσει εντός έδρας συντριβή με 4-0 από την αιώνια αντίπαλο μια... Μπαρτσελόνα. Μια Ρεάλ που στο κύπελλο αποκλείστηκε από τη Μπιλμπάο στα προημιτελικά.

Είναι και στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ βεβαίως αλλά αφενός μιλάμε για τη Ρεάλ, δηλαδή την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα του κόσμου, η οποία ωστόσο είχε παίξει «αισχρό» ταμπούρι στο Παρίσι κόντρα στην Παρί και με μεγάλη δόση (και) τύχης γλίτωσε τον αποκλεισμό - σοκ από την Τσέλσι στη ρεβάνς στο Μπερναμπέου κι ενώ είχε σπουδαίο προβάδισμα (3-1) από το πρώτο ματς στο Λονδίνο. Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Βασικά έτσι είναι ο αθλητισμός.

ΥΓ2: Κι αυτή η Αϊντραχτ ρε παιδάκι μου, τι... καφενείο. Ντάξει, είναι στα ημιτελικά του Europa αποκλείοντας Μπαρτσελόνα και Μπέτις αλλά δε βαριέσαι; Ποιός τα μετράει αυτά; Αφού έλεγαν εδώ οι μπαλαδόφατσες / opinion (χαχαχα) makers ότι είναι καφενείο, έτσι θα είναι.

Διαβάστε επίσης

Πες μου πως γίνεται

Πες μου πως γίνεται

Πως γίνεται; Αλήθεια, πως γίνεται; Γιατί το κάνουν στους εαυτούς τους αυτό οι παίκτες του Ολυμπιακού; Διερωτάται ο Σπύρος Γρομητσάρης.