Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Σαΐνηδες και οι αλλοιώσεις σε ψυχολογία και εγκέφαλο

Οι Σαΐνηδες και οι αλλοιώσεις σε ψυχολογία και εγκέφαλο
Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022 - 10:02
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

«Πέρυσι όταν ο Ολυμπιακός ήθελε διακαώς το διπλό, ο άσος έδινε 6.50. Φέτος που ο Ολυμπιακός επέλεξε να αλλοιώσει τις συνθήκες των πλέι οφ, κατεβάζοντας τη Β ομάδα, ο... άσος έφτασε στο 1.47!», έγραφε ώρες πριν ένας (πολλοί είναι, όχι ένας, υπάρχει... φωλιά) ανώνυμος... Σαΐνης. Είναι αληθές ότι ο Ολυμπιακός συνηθίζει να αλλοιώνει πράγματα. Όχι όμως αυτό που έβλεπε ο... Σαΐνης.

Αλλοιώνει την ψυχολογία και τη σκέψη όλων όσοι δεν αντέχουν να τον βλέπουν διαρκώς στην κορυφή. Όσων χαλιούνται με την επιτυχία του και συνάμα πονάει η ψυχή τους βλέποντας τα χάλια των δικών τους ομάδων. Γιατί όσο και να κοιτάνε στον καθρέφτη, όσο και να προσπαθούν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα για να παρουσιάσουν ως επιτυχημένες ομάδες που είναι στο -19β. από την κορυφή, η αλήθεια είναι μία.

Είτε με σκουφάκι, είτε χωρίς σκουφάκι, ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που όλοι βλέπουμε. Μια ομάδα που προσπαθούσε να δικαιολογήσει την αποτυχία της Νοέμβρη μήνα και ξαφνικά χαρακτηρίζονταν από τη δημοσιογραφική αυλή τους πετυχημένη και μέσα στους... τρεις στόχους! Τι γέλιο πρόσφεραν πάλι Θεέ μου τα συγκεκριμένα πληκτρολόγια. Δελφηνάριο κανονικό.

Πριν από το ματς μπλα μπλα μπλα από τους συγκεκριμένους. Μετά το ματς μούγγα. Ούτε μια συγνώμη. Αλλά για να ειπωθεί μια συγνώμη απαιτούνται κάποια συγκεκριμένα στοιχεία χαρακτήρα... Ο Τζολάκης, ο Κίτσος, ο Μπαγκαλιάνης, ο Κανέ, ο Κούντε, ο Φαντιγκά, ο Βρουσάι, ο Ανδρούτσος, ο Τικίνιο, ο Καρβάλιο και φυσικά αυτός ο γίγαντας ο Αβραάμ βούλωσαν τα στόματα που τόλμησαν να ανοίξουν και να πουν ό,τι να 'ναι δίχως σκέψη. Και τα βούλωσαν για τα καλά.

Για τα καλά είπα; Μπα. Αισιόδοξος είμαι. Με την παραμικρή ευκαιρία θα ξανα-ανοίξουν. Αυτή είναι η «δουλειά» τους. Η αλλοίωση της πραγματικότητας. Και του Ολυμπιακού δουλειά είναι η αλλοίωση της ψυχολογίας και της σκέψης των συγκεκριμένων. Περαστικά... Τα πρώτα 47 είναι δύσκολα παιδιά, τα επόμενα θα περάσουν σα... νεράκι. Α, και σε καλή μεριά τα κέρδη από το all in στον «άσο».

ΥΓ: Ο προπονητικός κλεφτοκοτάς έβγαλε και τον σκούφο, αφού κατάλαβε ότι δε λειτουργεί πια το γούρι, και έκοψε και τις εξυπνάδες που έλεγε διαρκώς τον τελευταίο καιρό αφού αισθάνονταν καβάλα στο άλογο. Ούτε για συστήματα που ευνοούν τον Ολυμπιακό λέει πια. Ούτε ότι είναι μέσα στους τρεις στόχους. Με την ουρά στα σκέλια τον είδα μετά το νέο χαστούκι, αυτή τη φορά από τον ΠΑΣ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Από τα ματς που ξεχνάς ό,τι ήξερες

Από τα ματς που ξεχνάς ό,τι ήξερες

Ε, λοιπόν ξεχάστε τα! Όλα αυτά ρίξτε τα στο καλάθι των αχρήστων τα εν όψει του αγώνα που έρχεται με τον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Οι προαγωγές και το 48ο

Οι προαγωγές και το 48ο

Το 47ο κατακτήθηκε και μάλιστα με πολύ ξεχωριστό και γλυκό τρόπο, στο σπίτι της ομάδας με τη μεγαλύτερη γλώσσα. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.