Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το «δηλητήριο» το ήπιαν μόνοι τους

Το «δηλητήριο» το ήπιαν μόνοι τους
Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 17:56
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Προσπάθησε πολύς κόσμος, ο γνωστός κόσμος, να... δηλητηριάσει την ψυχή και το μυαλό των φίλων του Ολυμπιακό πριν από τη φιέστα για το 47ο πρωτάθλημα. «Βάφτισαν» αποτυχημένη ομάδα έναν (με σπουδαία βαθμολογική διαφορά) πρωταθλητή και προσπάθησαν να πείσουν και τους άλλους ότι ισχύει. Μίλησαν μόνο για προβλήματα που έχει (ναι, έχει και τα ξέρει πρώτα ο ίδιος) ή υποτίθεται πως έχει ο Ολυμπιακός.

Και το έκαναν αυτό για δύο λόγους. Αφενός, όπως προείπα, για να δηλητηριάσουν την ψυχή και το μυαλό των φίλων του Ολυμπιακού ώστε να μην πάνε καθόλου στη φιέστα ή να πάνε με λάθος διάθεση, διάθεση μουρμούρας. Αφετέρου για να μην εστιάζουμε στα αληθινά προβλήματα των δικών τους αστείων ομάδων.

Λιγότερα πράγματα έχουν γραφτεί γι' αυτή την καρικατούρα ομάδας που λέγεται ΑΕΚ. Λιγότερη κριτική έχει γραφτεί για τον (αυτόν τον... βάφτισαν πετυχημένο) ΠΑΟΚ που έχει να κερδίσει, ούτε ο ίδιος θυμάται από πότε. Ο Άρης που τον έχει κάνει... πελάτη τον δικέφαλο του βορρά λιγότερες κολακείες έχει ακούσει από το σύνολο του Λουτσέσκου. Αλλά, ξέχασα, ο ΠΑΟΚ έκανε ευρωπαϊκή... πορεία ως τους 8 του conference, ως εκεί δηλαδή που συνάντησε την πρώτη σοβαρή ομάδα (Μαρσέιγ) και αποκλείστηκε περίπατο με δύο ήττες κι ας ήταν μισή εκείνη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η απάντηση δόθηκε πάντως από το γεμάτο Καραϊσκάκη και από τη διάθεση και τα χαμόγελα όλων. Ο κόσμος τους... χάλασε τα σχέδια. Ούτε γιούχες, ούτε μουρμούρα, ούτε τίποτα. Γλέντι. Σαν το αγωνιστικό που τους κάνει τρία χρόνια τώρα ο Ολυμπιακός με κόντρα τους πάντες και τα πάντα. Ένα γλέντι λες και ήταν το πρώτο ή και το τελευταίο μαζί. Ακριβώς γι' αυτό ο Ολυμπιακός κατακτά συνέχεια τα πρωταθλήματα. Επειδή καθένα το βλέπει λες και είναι το πρώτο του και ταυτόχρονα το τελευταίο.

ΥΓ: Αν καθίσει και θυμηθεί κανείς τι έχει γραφτεί (από συγκεκριμένους πάντα), σε επίπεδο κριτικής, στον Βαγγέλη Μαρινάκη με όλα αυτά τα επιτεύγματα και βάλει δίπλα δίπλα την «κριτική» σε Σαββίδη και Μελισσανίδη θα γελάσει. Ειρωνικά βεβαίως βεβαίως. Αλλά ναι, τα... παιδιά είναι αδέσμευτα και ανεξάρτητα και ασκούν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

ΥΓ2: Να πέρασει και η αγωνιστική υποχρέωση με την ΑΕΚ και να φύγει η ομάδα για ξεκούραση που ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ την έχει ανάγκη. Γιατί πέρα από τη σωματική υπάρχει και η ψυχολογία αυτά τα τελευταία δύο χρόνια που ήταν πολύ ιδιαίτερα και δύσκολα λόγω πανδημίας. Και συχνά το σώμα επηρεάζεται πάρα πολύ από το πνεύμα / μυαλό και το αντίστροφο. Για να αποδώσει κάποιος όπως πρέπει και μπορεί πρέπει να είναι φρέσκος και ξεκούραστος γενικώς.

Διαβάστε επίσης