Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στράβωσε ο γιαλός, δεν απέτυχε ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Στράβωσε ο γιαλός, δεν απέτυχε ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 11:33
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Έχω μια ιδιαίτερη... συμπάθεια στον Ραζβάν Λουτσέσκου, νομίζω είναι ολοφάνερη. Ακόμα κι όταν λέω ότι δεν θα ασχοληθώ ξανά, δε γίνεται αλλιώς. Ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη που λένε. Σοβαρά μιλώντας, τον παραδέχομαι που έχει πείσει τόσο κόσμο για τόσο καιρό ότι είναι καλός προπονητής και δεν βλέπουν το προφανές. Ότι είναι, προπονητικά, κλεφτοκοτάς.

Επίσης έχει καταφέρει να δημιουργήσει και ορκισμένους οπαδούς που, μαζί μ' εκείνον, προσπαθούν κάθε φορά να αλλοιώσουν την πραγματικότητα για να μας πείσουν ότι πετάει ο γάιδαρος και δεν αποτυγχάνει ποτέ μια ομάδα του Λουτσέσκου. Δεν αρμενίζουμε στραβά, ο γιαλός στράβωσε.

Πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στο οποίο ο πρωταθλητής κέρδισε και σφράγισε μαθηματικά τον τίτλο ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, δήλωνε σε live μετάδοση στο pregame ότι μόνο αν κατακτηθεί το κύπελλο θα είναι πετυχημένη η σεζόν. Αντιθέτως σύμφωνα με δηλώσεις που (ξανα)έκανε ο προπονητής του που «έσπασε» πάλι τη σιωπή του: Είχε πολλές εμπειρίες και την ικανοποίηση ότι μια δύσκολη αποστολή ήρθε εις πέρας. Αυτό δήλωσε. Για τα... άδεια από τίτλους χέρια, τίποτα. Λες και έχουν τρόπαια με τη σέσουλα και δεν τους λείπουν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Βεβαίως δεν ήταν μόνο αυτά τα ωραία που είπε ο «γίγας» Ραζβάν. Χαρακτήρισε εφεύρεση το καθαρό για μένα πέναλτι του Παναθηναϊκού στον τελικό Κυπέλλου. Δεν βγήκε ποτέ να μας παραδεχθεί βέβαια έστω και μία από τις υπέρ του άπειρες διαιτητικές εφευρέσεις όσο είναι στον ΠΑΟΚ και ειδικά στο πρωτάθλημα που κατέκτησε μαζί του.

Είπε κι άλλο ωραίο ο Λουτσέσκου. «Παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Νομίζω ότι δεν πρόλαβα καν να... χαϊδέψω τη γυναίκα μου». Φαντάσου. Από την πρώτη σεζόν που έπαιξε τρία ματς παραπάνω γιατί ταξίδευε νωρίς νωρίς στην ποδοσφαιρομάνα του Γιβραλτάρ, άρχισε να μιλάει για κούραση. Μ' αυτή τη λογική δηλαδή ο Μαρτίνς αλλά κυρίως οι προπονητές ευρωπαϊκών ομάδων που φτάνουν στους τελικούς και κατακτούν και τίτλους έπρεπε να είναι... χωρισμένοι εδώ και χρόνια.

Πραγματικά ο τύπος είναι μια μικρή... θεότητα. «Ανίκητος». Και τα μονά και τα ζυγά και τα μονόζυγα δικά του. Όλα.

ΥΓ: Μου αρέσει που ο Ολυμπιακός το... βασανίζει πολύ για τις μεταγραφές του. Μου αρέσει που οι λίστες του, από τα λίγα που ξέρουμε αφού είναι σαφώς μεγαλύτερες, έχουν διαφόρων ειδών παίκτες. Και νομίζω πιο πολύ από ποτέ θα γίνουν προσεκτικές και λογικές κινήσεις. Λογικές από κάθε πλευρά.

ΥΓ2: Με το ένα πόδι εκτός ΑΕΚ ο Βράνιες διαβάζω. Τελικά ήταν πολλά τα καμμένα λάδια... Η επόμενη επιθεώρηση στην Αγιά -ΟΠΑΠ- Σοφιά πότε είναι;

ΥΓ3: Μα ούτε στο χάντμπολ;

Διαβάστε επίσης