Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η προσμονή του νέου δείγματος του άλλου -ιτς

Η προσμονή του νέου δείγματος του άλλου -ιτς
Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 09:41
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίους παίκτες. Έχει σπουδαίους παίκτες στο ρόστερ που χρησιμοποίησε στη σεζόν που τελείωσε. Έχει σπουδαίους παίκτες που του ανήκουν και παραχώρησε με δανεισμό γιατί δεν χώραγαν ή κρίθηκε ότι θα ήταν καλύτερο για 'κείνους να πάνε κάπου όπου θα έχουν μεγαλύτερο ρόλο ώστε να βελτιωθούν. Προσωπικά περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το νέο δείγμα ενός -ιτς, δηλαδή ενός Σέρβου.

Το μυαλό των περισσότερων πάει στον Ρατζέλοβιτς. Προφανώς είναι ένα πολύ ταλαντούχο πακέτο ο Λάζαρ. Όμως εμένα μου κινεί την περιέργεια τι συνέβη πάνω του στον Νίκολα Τσούμιτς. Πέρυσι στην προετοιμασία είχε πολύ καλά δείγματα γραφής, κάποια στιγμή έδειχνε να προσπερνάει στην εκτίμηση του Πέδρο Μαρτίνς και τον Ρατζέλοβιτς. Όμως ακόμα δεν ήταν έτοιμος για μονιμοποίηση στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Και παραχωρήθηκε δανεικός κι αυτός όπως και ο Λάζαρ. Ο Νίκολα πήγε στην Ελβετία και τη Λουκέρνη. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έκανε 26 συμμετοχές με 4 γκολ και 2 ασίστ. Δεν ήταν ενδεχομένως όσο καλά θα ήθελε και ο ίδιος, ειδικά σε θέμα χρόνου αφού τα λεπτά του ήταν 1.159 που σημαίνει πως συχνά έμπαινε ή έβγαινε ως αλλαγή. Ακόμα κι έτσι βέβαια, έπαιξε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το θετικό με τον Νίκολα είναι ότι χρησιμοποιήθηκε σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις επιβεβαιώνοντας πόσο πολυθεσίτης είναι. Έπαιξε και στα φτερά και ως 10άρι αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, πάντα σε δίδυμο με έναν ακόμα στράικερ. Σε πρώτη φάση λοιπόν αναμένεται να τον δούμε στο πρώτο και βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Από εκεί και έπειτα, θα δείξει... Πόσο βελτιώθηκε; Έκανε βήματα εμπρός αρκετά ώστε να πείσει τον Μαρτίνς να τον κρατήσει στην ομάδα; Θα φανεί. Το σίγουρο είναι πως και ο Τσούμιτς, όπως και ο Ρατζέλοβιτς, αποτελούν πολύ ενδιαφέροντα ποδοσφαιρικά πακέτα. Και ο Ολυμπιακός μόνο ευτυχής μπορεί να αισθάνεται με τις επιλογές του να τους αποκτήσει γιατί θα του χρησιμεύσουν σίγουρα.

ΥΓ: Είδα το ωραίο κυβερνητικό σποτ για τον τουρισμό όπου πρωταγωνιστής είναι ένας Αυστριακός που αισθάνθηκε να έχει βαλτώσει η ζωή του, ήρθε ξαφνικά στη χώρα μας και δεν ξαναέφυγε ποτέ. Ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε και ζει μόνιμα σε ένα νησί, τη Μήλο αν δεν κάνω λάθος. Σ' αυτό το σποτ είδαμε ουκ ολίγες γραφικές εικόνες. Θα μπορούσαν να... τρυπώσουν νομίζω και ουκ ολίγες από τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου. Κρίμα είναι τέτοια γραφικότητα να παραμείνει αναξιοποίητη. Πάνω που νομίζεις ότι το έχει... τερματίσει, ο τύπος έχει κι άλλη γραφικότητα σε σκέψη και δήλωση.

Διαβάστε επίσης

Ο Μασούρας και το πρόβλημα με τις εθνικές

Ο Μασούρας και το πρόβλημα με τις εθνικές

Είναι ένα τεράστιο πρόβλημα όλο αυτό με τις εθνικές ομάδες και τα ματς που... φυτεύονται σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και στα πλέον ακατάλληλα τάιμινγκ. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.