Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αν οι Αγγελόπουλοι...

Αν οι Αγγελόπουλοι...
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 09:39
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Αν πήγαιναν οι αφοί Αγγελόπουλοι στον πρόεδρο της ομοσπονδίας μετά από ήττα της ομάδας τους όπου θα γίνονταν παράπονα για τη διαιτησία, θα υπήρχαν συγκεκριμένα μέσα που θα έκαναν λόγο για μπούλινγκ, προσπάθεια επηρεασμού και εύνοιας στα επόμενα ματς και πυροδότηση του κλίματος των επόμενων αγώνων που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως σπίθα βίας.

Τώρα που πήγε συγκεκριμένος άνθρωπος για τα συγκεκριμένα «αντικειμενικά» ΜΜΕ ήταν απλά Δευτέρα. Ήταν μια απλή επίσκεψη ενός ανθρώπου που -υποτίθεται- δεν ασχολείται κιόλας... Λίγο ακόμα και θα μας ενημέρωναν ότι μίλησαν για ζώδια και υπήρξε κέρασμα με συκαλάκι. Α, ναι, ειπώθηκε και το: μέχρι να πουληθεί ο ΠΑΟ εμένα δεν θα με κλέβετε. Λογικά έτσι κομψά θα ειπώθηκε για να μας τα λένε έτσι, ποιός είμαι εγώ να αμφισβητήσω την αντικειμενικότητα των συγκεκριμένων ΜΜΕ που κερδίζουν το ένα Πούλιτζερ μετά το άλλο;

Έγραφα τις προάλλες ότι δεν έχω καμία σιγουριά για τους τελικούς της Α1 και συμπλήρωνα πως δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το τι θα δούμε διαιτητικά. Η συγκεκριμένη... επίσκεψη αισθάνομαι ότι με επιβεβαίωσε. Ο Παναθηναϊκός επί 10ετίες δεν είχε μάθει όταν κάνει φάουλ ή παραβάσεις στο μπάσκετ να του τα σφυρίζουν. Και τώρα του κακοφαίνεται. Έγινε ξεκάθαρο λοιπόν ότι θα προσπαθήσει να το αλλάξει αυτό εν όψει των τελικών, με όποιο τρόπο μπορεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Για τους πράσινους το πρωτάθλημα είναι η τελευταία ευκαιρία για μια χαρά στη σεζόν. Στην Ευρωλίγκα περιφέρονταν ως θίασος. Το κύπελλο το έχασε από τον Ολυμπιακό. Μένει το πρωτάθλημα για μια χαρά. Καλύτερη, απείρως καλύτερη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Δεν το λέω εγώ, το ξέρουν όλοι. Και στον Παναθηναϊκό το ξέρουν. Όμως θέλουν το πρωτάθλημα για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Και το θέλουν ΜΕ ΚΑΘΕ τρόπο. Έγινε σαφές αυτό μετά την επίσκεψη για... συκαλάκι στον Λιόλιο.

ΥΓ: Ασχολούμαστε όλοι, και είναι λογικό, με τους παίκτες που θα έρθουν στον Ολυμπιακό για να προσπαθήσουν να τον κάνουν ακόμα καλύτερο τη νέα σεζόν. Και ασχολούμαστε απείρως λιγότερο με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν. Κακώς. Μην ξεχνάμε ότι στον Ολυμπιακό ο κάθε οπαδός του βλέπει την αγαπημένη του ομάδα. Ωστόσο μιλάμε και για εταιρία με έσοδα και έξοδα. Με οικονομικά βάρη.

Και είναι δεδομένο ότι πρέπει να υπάρξει ελάφρυνση από τους παίκτες που πληρώνονται αδρά αλλά δεν ανταποκρίθηκαν και θα πρέπει να βρουν αλλού στέγη. Αν ο Ολυμπιακός αγοράζει διαρκώς δίχως να πουλάει, θα οδηγηθεί στα... βράχια ή θα πρέπει να ρίχνει διαρκώς χρήμα ο διοικητικός του ηγέτης. Κι αυτό είναι λάθος. Η ΠΑΕ πρέπει να είναι αυτάρκης και υγιής, μην το ξεχνάμε.

Διαβάστε επίσης

Θέατρο, σινεμά, ομάδα

Θέατρο, σινεμά, ομάδα

Γράφει, με αφορμή την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας και τις μεταγραφές, ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Ο βαφτισμένος ηγέτης βρήκε μιλιά

Ο βαφτισμένος ηγέτης βρήκε μιλιά

Έπαιζαν οι ερυθρόλευκοι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και συνέβαιναν απίστευτα πράγματα αλλά ο Ιωάννης Παπαπέτρου στόμα είχε και μιλιά δεν είχε. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.