Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα supercar της ενημέρωσης και ο υπερήρωας της Marvel

Τα supercar της ενημέρωσης και ο υπερήρωας της Marvel
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 14:59
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Πόσο σπουδαίες είναι μερικές «νίκες» που καταφέρνει να πάρει προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης το διαπιστώνεις απ' όσα λένε / γράφουν άνθρωποι που όλο ονειρεύονται να τον δουν να αποτυγχάνει και όλο μένουν με το όνειρο. Ο πιο ασφαλής μετρητής είναι το γνωστό σάιτ που έχει ποτισμένο το dna του με μόνο αλήθεια. Αν ένα supercar πιάνει το 0-100 σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα, οι συγκεκριμένοι κάνουν το 0 - 100 σε άρθρα σε κάτω από 5 δεύτερα σημειώνοντας παγκόσμιο ενημερωτικό ρεκόρ. Η εκλογή του διοικητικού ηγέτη των πρωταθλητών ως προέδρου της Super League μοίρασε πόνο. Πολύ πόνο. Ξαφνικά χορηγίες επιχειρήσεων σε ομάδες της Λίγκας έγιναν κατακριτέες, όταν χορηγούσε ολόκληρο το πρωτάθλημα ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ήταν κάτι σαν νέος υπερ-ήρωας της Marvel που έσωζε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ανάλογα άρθρα - μετρητές πόνου διαβάσαμε προ ολίγου καιρού μετά την άνοδο της Νότιγχαμ. Μετά είπα; Γράψτε λάθος. Τότε τα αγόρια της αλήθειας είχαν ενοχληθεί που αρκετός κόσμος στην Ελλάδα χαιρόταν με την άνοδο της Φόρεστ στην Πρέμιερ Λιγκ. Και ανέβαζαν προκαταβολικά άρθρα ενόχλησης. Ντάξει, δεν είναι και Βόλος η Φόρεστ και δεν έχει τέτοια γλωσσομαθή ιδιοκτησία ώστε να ενδιαφερόμαστε περισσότερο, συγνώμη κιόλας. Μέχρι όπου μπορεί ο καθένας. Σοβαρά μιλώντας, γιατί σοβαρά δεν αξίζει να παίρνεις κάποια πράγματα, επαναλαμβάνω κάτι που έχω γράψει στο πρόσφατο παρελθόν: θα δούμε μερικές από τις πλέον... ροκ καταστάσεις τη σεζόν που θα αρχίσει. Ένα ακόμα πρωτάθλημα του Ολυμπιακού σε εξυγιαντικά χρόνια ΔΕΝ θα το αντέξουν και γι' αυτό θα κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να μην κατακτηθεί από τους Πειραιώτες. Ο πόλεμος θα είναι πιο έντονος από ποτέ και θα έχει πιο πολλά από ποτέ χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

ΥΓ: Τι έχω να σχολιάσω για το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας κόντρα στη Ριντ; Τι να σχολιάσει κανείς δηλαδή για το ΠΡΩΤΟ φιλικό μιας ομάδας στην προετοιμασία της στην οποία είναι ζήτημα αν η αρχική 11άδα είχε 2-3 απ 'αυτούς που πιθανότατα θα είναι βασικοί τη νέα σεζόν; Σοβαρά τώρα; Πρέπει να σχολιάσουμε και να βγάλουμε και σοβαρά συμπεράσματα; Ήμαρτον δηλαδή. Ατομικά μπορεί να βγουν κάποια μικρά συμπεράσματα για τους παίκτες αλλά θα τα αφήσω για τον αρμόδιο, δηλαδή τον προπονητή. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι μερικοί παίκτες, αν θέλουν να βρίσκονται στην ομάδα, θα πρέπει να σηκώνουν το κεφάλι και να ψάχνουν αμαρκάριστους συμπαίκτες για να πασάρουν και όχι να προσπαθούν να μας εντυπωσιάσουν κάνοντάς τα όλα μόνοι τους. Γιατί 9 στις 10 φορές δεν... πιάνει αυτό που επιχειρούν και εκνευρίζουν συμπαίκτες και προπονητή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Fuel (για γκολ) pass

Fuel (για γκολ) pass

Ο Φίλιπ Ζίνκερνάγκελ μοιράζει ασίστ. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Τα κεφάλια πολύ μέσα

Τα κεφάλια πολύ μέσα

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού και ό,τι δίνεις... παίρνεις. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης