Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον «καβγά» για Σιδηρόπουλο όλοι κοιτούσαν τη Γιαδικιάρογλου

Στον «καβγά» για Σιδηρόπουλο όλοι κοιτούσαν τη Γιαδικιάρογλου
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:07
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Έχουν περάσει λίγες μέρες από τα όσα γελοία συνέβησαν με αφορμή τον... μουλωχτό ορισμό του διαιτητή Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ αλλά στο δικό μου μυαλό τίποτα δεν πρέπει να ξεχαστεί. Γιατί όλο αυτό που συνέβη φανερώνει τις σαφείς προθέσεις συγκεκριμένων ατόμων που κάνουν κουμάντο (κυρίως οι μη έχοντας επίσημο ρόλο και βάζοντας μπροστινούς) στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Προθέσεις που φανερώνουν και πράγματα που θα δούμε μπροστά μας στη συνέχεια της σεζόν που φοβάμαι θα είναι πιο... ροκ από ποτέ. Προθέσεις που είναι σαφείς: να μην πάρει με τίποτα ξανά πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και αν είναι δυνατόν να το πάρει η ΑΕΚ.

Αυτό το γελοίο σκηνικό, το φτηνό θεατράκι, μου θύμισε την αστεία σκηνή μιας κλασικής ελληνικής ταινίας με τίτλο: το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο. Τότε που ο Παπαμιχαήλ, ως δάσκαλος, ρωτούσε τις μαθήτριές του για έναν καβγά. Κι επειδή καμία δεν ήθελε να πει τι συνέβη, ενώ όλες γνώριζαν αφού ήταν παρούσες, δήλωναν ότι χάζευαν και μιλούσαν με τη μαθήτρια Γιαδικιάρογλου. Ακόμα και ο Μπαλτάκος, που όρισε ετσιθελικά τον Μπένετ αρχιδιαιτητή, προσπάθησε να μας πείσει μετά τον σάλο για τον ορισμό Σιδηρόπουλου, ότι δεν γνώριζε και... κοιτούσε την Γιαδικιάρογλου.

Ανάλογης γελοιότητας ήταν και οι διαρροές της ΑΕΚ. Τη μία στιγμή ήταν εκνευρισμένοι που έπιασε το... μπούλινγκ, όπως έλεγαν, για αντικατάσταση Σιδρόπουλου και ορισμό ξένου διαιτητή. Την άλλη το έπαιζαν έξαλλοι που... τόλμησαν να ορίσουν Έλληνα. Ότι έχουν... τρυπήσει τα δίχτυα της ΑΕΚ από τα γκολ που έχει μαζέψει στα ντέρμπι επί ξένων διαιτητών είναι μια τόση δα λεπτομέρεια που λογικά δεν θα την έχουν παρατηρήσει οι άνθρωποί της, επίσημα στελέχη και κυρίως ανεπίσημοι που δουλεύουν για 'κείνη πίσω από τις «κουρτίνες» της ΕΠΟ.

ΥΓ: Νίκη και μόνο νίκη με Βόλο, νίκη και μόνο με νίκη με Φράιμπουργκ. Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημα τώρα στον Ολυμπιακό. Γιατί όσο έρχονται οι νίκες η ομάδα θα «αγοράζει» και κάτι άλλο που έχει μεγαλύτερη ανάγκη, χρόνο. Γιατί χρειάζεται χρόνο ο Ολυμπιακός, δεν είναι έτοιμος και μην το ξεχνάμε ούτε να το... τερματίζουμε κάθε φορά με την κριτική. Δεν βοηθάνε οι... κορόνες και οι αφορισμοί μετά από κάθε ματς που πηγαίνει στραβά. ΟΚ, τα συζητήσαμε χίλιες φορές, τα ξέρουμε τα ξέρουν και στον Ολυμπιακό τα λάθη και τις παραλείψεις. Ας τους δώσουμε τώρα τον χρόνο που έχουν ανάγκη για να λειτουργήσει το extreme makeover.

ΥΓ2: Ο Ολυμπιακός λένε τα σταγονίδια αλήθειας γίνεται λεφτά στην τράπεζα. Τι να πει και ο ΠΑΟΚ «σας» (έναντι αντιτίμου βεβαίως βεβαίως) που είναι μια ζωή τέτοιου είδους λεφτά στην τράπεζα με κάτι χωριά τύπου Έστερσουντ και Λέφσκι...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης