Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια απάντηση σαν το γήπεδο, «πληρωμένη»

Μια απάντηση σαν το γήπεδο, «πληρωμένη»
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:16
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Όποιος στην ΑΕΚ είχε την ιδέα να προτείνει στον Δημήτρη Μελισσανίδη (εκτός αν ήταν ιδέα του ιδίου του Μελισσανίδη) να προσκαλέσει τους ιδιοκτήτες και προέδρους των άλλων ομάδων στα εγκαίνια της ΟΠΑΠ Αρένα και ειδικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι και πρόεδρος της Super League, λογικά διαπίστωσε ότι αυτό που στα χαρτιά φαινόταν ευφυές και επικοινωνιακό ΤΟ κόλπο, γύρισε μπούμερανγκ.

Η επιστολή άρνησης του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν ήταν και δεν θα μπορούσε να είναι μια τυπική επιστολή να... βγάλω την υποχρέωση. Η επιστολή ήταν ό,τι έπρεπε σ' αυτή την fake (μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας...) επιθυμία να είναι παρών ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Φαντάζομαι με κάτι τέτοιες αφορμές βγήκαν εκφράσεις του τύπου «σφάξιμο με βαμβάκι» ή «πληρωμένη απάντηση». Παρεμπιπτόντως η δεύτερη ταιριάζει διπλά γιατί παραπέμπει και στο γήπεδο, αφού είναι πληρωμένο και με χρήματα δημοσίου.

Διάβασα γελώντας είναι η αλήθεια και μερικά κείμενα από τα γνωστά σταγονίδια αλήθειας που δεν ήξεραν πως να διαχειριστούν την επιστολή. Τους φάνηκε λέει απρεπής. Τους φάνηκε αγενής. Ναι, σωστά γιατί τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη τους μεταχειρίζονται όλοι με μαθήματα γαλλικών και πιάνο και έχοντας παραμάσχαλα τόμους εγκυκλοπαιδιών για το σαβουάρ βιβρ. Είναι οι τύποι που αποθεώνουν και δεν επικρίνουν ποτέ τα όσα συμβαίνουν στο γήπεδο της Τούμπας ειδικά όταν το επισκέπτεται ο Ολυμπιακός αλλά και όσα έχουν συμβεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ (π.χ. το γνωστό εσώρουχο ή οι κατάρες στον Σπανούλη) όταν επίσης πάει ο Ολυμπιακός για ματς με τους πράσινους. Αλλά η απάντηση του Μαρινάκη τους... έθιξε την ποιοτική τους πλευρά. Μην προσπαθείτε άλλο να μας επιβεβαιώσετε παιδιά, το έχετε κάνει ήδη με τεράστια επιτυχία. Φτάνει.

Στο σοβαρό της υπόθεσης, τα όσα αναφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επιστολή άρνησης της πρόσκλησης θα έπρεπε να απασχολούν διαρκώς όλους και ειδικά αρμοδίους. Να σας πω την αλήθεια, δεν περιμένω τίποτα απολύτως. Είμαστε η χώρα του «δε βαριέσαι αδερφέ, όλα έτσι είναι εδώ». Ντάξει, όχι και όλα... Ενοικιαστής είναι ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη...

ΥΓ: Κι επειδή θα έρθουν ξανά «φίλοι», όπως είχαν έρθει και σε προηγούμενο μπλογκ να μου στείλουν και προσωπικά μηνύματα, να τους βγάλω από τον κόπο. Ναι, με... πονάει. Μια ματιά να ρίξει κανείς στα αποτελέσματα των τελευταίων πολλών ετών στα ντέρμπι θα διαπιστώσει τον... πόνο. Σαν τις προθέσεις πρόσκλησης του Βαγγέλη Μαρινάκη στα εγκαίνια, fake κι αυτός.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Και που να δεις τι (μας) έχει για μετά

Και που να δεις τι (μας) έχει για μετά

Ήταν πολύ ωραίο το μεσημεροαπόγευμα στο Καραϊσκάκη την Κυριακή. Κάτι από τα παλιά και πολύ ωραία όταν το ποδόσφαιρο είχε και πολύ ρομαντισμό. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Ποσότητα και ποιότητα

Ποσότητα και ποιότητα

Δεν είμαι βέβαιος ακόμα για το αν ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτη ως το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Τα... κάδρα να τους χωράνε όλους

Τα... κάδρα να τους χωράνε όλους

Αν και βρισκόμαστε πολύ νωρίς στη σεζόν έχει «πέσει» αρκετό... ανάθεμα για την εικόνα του Ολυμπιακού. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.