Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής...

Για τους λάτρεις της στατιστικής...
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 13:28
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Για τους λάτρεις της στατιστικής σε δύο σερί αγωνιστικές Κυριακές ο Νόρντιν Άμραμπατ έδωσε 5-6 (άντε τέσσερις που έγραψε στα social media και ο δ' αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς) ξεκάθαρες αφορμές για να αποβληθεί αλλά οι... ελίτ διαιτητές που έφερε ο Μπένετ στην Ελλάδα δεν είδαν.

Για τους λάτρεις της στατιστικής ο Παναθηναϊκός που είχε 2 στα 2 σε διαιτητική εύνοια σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φέτος, είδε προβλήματα μόνο όταν το... τσεκούρι έπεσε στον δικό του σβέρκο, μέχρι τώρα ήταν όλα καλώς καμωμένα.

Για τους λάτρεις της στατιστικής γύρω από τον Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε ένταση σε ματς στο οποίο ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε και μετά το τέλος του ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε ό,τι δηλώνει συνήθως.

Για τους λάτρεις της στατιστικής όσοι χαχάνιζαν με τις φωνές του Ολυμπιακού φέτος για την ανεπάρκεια όσων είναι αρμόδιοι για τη διαιτησία στην Ελλάδα ξαφνικά ξύπνησαν και φωνάζουν κι αυτοί.

Ειλικρινά δεν περίμενα ότι από την πρώτη κιόλας αγωνιστική τα πλέι οφ της Super League θα ήταν τόσο... διασκεδαστικά. Πάρτε ποπ-κορν και χαζέψτε τους. Όλοι οι υπεράνω που επέκριναν τον Ολυμπιακό ξαφνικά χαλάνε κόσμο. Τι έγινε βρε παιδιά; Γιατί τόσος αλληλοσπαραγμός; Καλώς ήρθατε στην πραγματικότητα. Την... εξυγιαντική.

Απομένουν άλλες εννέα αγωνιστικές και ειλικρινά τρομάζω στην ιδέα του τι έχουμε να δούμε ακόμα αφού θα βγουν τα... γιαταγάνια. Η ΑΕΚ άρχισε να... τρικλίζει και οι βοήθειες που δέχονταν από τις σφυρίχτρες άρχισαν να γίνονται όλο και πιο ωμές. Το είδαμε την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, το ξαναείδαμε χθες με τον Παναθηναϊκό.

Αν, λέω αν, ο Ολυμπιακός πάρει αυτό το πρωτάθλημα θα είναι αναμφίβολα το πιο καρυδάτο ever. Φουλ καρυδάτα ήταν και τα τρία προηγούμενα γιατί κι αυτά ήταν εξυγιαντικά αλλά ο Ολυμπιακός ήταν στα καλά του και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να τον αμφισβητήσουν. Φέτος που έφτασε στο -12β. αν καταφέρει να στεφθεί πρωταθλητής θα γραφτεί μια ιστορία που πιθανότατα δεν θα επαναληφθεί ξανά.

Μια φράση που λέγεται συχνά, το κόντρα σε όλους και όλα, είναι κάτι που βιώνει στον υπερθετικό βαθμό ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο μισό της σεζόν είχε κόντρα και τον ίδιο επιπόλαιο και κακό εαυτό του, πέρα από την κόντρα διαιτησία. Πια ο Ολυμπιακός είναι κοντά στη δική του κανονικότητα και τα βάζει με τους αντιπάλους και φυσικά την... εξυγίανση. Αν τα καταφέρει και το πάρει αυτό το πρωτάθλημα οι άλλοι θα πρέπει να κατεβάσουν... ρολά στα «μαγαζιά» τους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Μπέος, η β' ομάδα και η... 3α'

Ο Μπέος, η β' ομάδα και η... 3α'

Κι αυτό ακριβώς αποτελεί τη μεγαλύτερη παγίδα εν όψει πλέι οφ και της πρεμιέρας με το Βόλο. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.