Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε Έισι Λο… ούτε του πεταματού!

Ούτε Έισι Λο… ούτε του πεταματού!
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 - 15:33

Αρχή μου είναι να μη βαφτίσω κανέναν παικταρά, ούτε να μηδενίσω κάποιον, αν πρώτα δεν τον δω πώς λειτουργεί μέσα στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει φέρει… ΝΒΑers με περγαμηνές και διθυράμβους και μετά πάλευε να τους αποδεσμεύσει καταβάλλοντας ένα σωρό αποζημιώσεις. Εχει φέρει και τον «αληταρά» τον Λο μέσα σε ένα μεσημέρι, που δεν έκανε γκελ μετά τα πρώτα του παιχνίδια στον Ολυμπιακό!

Παρεμπιπτόντως: 2,2 πόντους ανά ματς (11 σύνολο), 4/8 δίποντα και 1/5 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 λάθη σε 12 λεπτά συμμετοχής μ.ό. Αυτά ήταν τα στατιστικά του Λο στα 5 πρώτα του παιχνίδια στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό το 2012. Τρία και πλέον χρόνια μετά αναζητάμε τον «νέο Λο».

Λάθος μεγάλο όποιος έρχεται να τον βαφτίζουμε «νέο Λο». Ούτε ο Ρόμπερτς, αν έρθει τελικά, θα είναι Λο. Καταρχάς ο Ρόμπερτς σουτάρει πιο πολύ από μακριά, ο Λο είχε στο μυαλό του να μπει μέσα και να πάρει το σουτ από κοντά. Δεν είναι Εϊσι Λο, λοιπόν, δεν είναι και ο… άσχετος επειδή δεν κάνει γκελ το όνομά του όπως του Τζάκσον, του Γκρέιντζερ, του Λάρκιν και εγώ δεν ξέρω ποιου άλλου. Ούτε οι 18 ασίστ σε ένα ματς το μακρινό πλέον 2013 (μέσο όρο καριέρας 3.3 τελικές πάσες) ή οι 23 και 13 πόντοι που είχε βάλει στον Ολυμπιακό το 2011 με την Μπάμπεργκ, είναι κριτήριο, ούτε φυσικά ένας παίκτης με πάνω από 320 παιχνίδια και 40 πέρσι στο ΝΒΑ είναι του πεταματού.

Σημασία έχει πώς θα «δέσει» και θα ανταποκριθεί μέσα στο σύνολο. Ο Γκριν δηλαδή είναι κακώς παίκτης; Οχι βέβαια… Δεν «κόλλησε» στον Ολυμπιακό.
Υπομονή και ηρεμία.

ΥΓ.: Η Μάλαγα έχει 42% φορολογία σε σχέση με το 20% στη Βασκονία. Περιμένει πρώτα να δει τι θα κάνουν οι Βάσκοι με τον Τζέισον Γκρέιντζερ για να δει αν θα μπορεί να ισοφαρίσει πρόταση της Μπασκόνια. Μέσα στην τριετία, αν ο «Jay» διαλέξει Μπασκόνια θα καρπωθεί 1 εκατ. δολάρια παραπάνω σε σχέση με αυτά της Μάλαγα. Οι Ισπανοί τα λένε, όχι εγώ.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 21/07/2017)

Διαβάστε επίσης

Εχει ανάγκη από έναν «killer» ακόμα!

Εχει ανάγκη από έναν «killer» ακόμα!

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει για τον παίκτη που χρειάζεται στο «2-3» ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα πρέπει να βρει έναν γκαρντ που θα αναστατώνει τις αντίπαλες άμυνες.

Όποιος αξίζει θα παίζει

Όποιος αξίζει θα παίζει

Ο Θεόφιλος Τυριντζής τονίζει ότι ο εσωτερικός ανταγωνισμός γιγάντωσε και σε κάθε προπόνηση και αγώνα, όλοι θα πρέπει να ματώνουν για να κερδίζουν καθημερινά το χρόνο και τη θέση τους.

Τα λάθη και η διόρθωση αυτών!

Τα λάθη και η διόρθωση αυτών!

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει στον «ΓΑΥΡΟ» για το τι πρέπει να γίνει στον Ολυμπιακό και να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.