Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όποιος αξίζει θα παίζει

Όποιος αξίζει θα παίζει
Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017 - 22:08

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Αγγελόπουλοι και Γιάννης Σφαιρόπουλος έκαναν το χρέος τους και με το παραπάνω θεωρώ! Έκαναν αυτό που έπρεπε και επέτασσαν οι ανάγκες της ομάδας. Κάλυψαν κάθε αδυναμία που διαφάνηκε πέρσι, ιδίως στους τελικούς, τόσο σε αγωνιστικά χαρακτηριστικά που απουσίαζαν (σκορ, δημιουργία) όσο και σε θέσεις. Γιατί πέρσι ο Ολυμπιακός είχε κενά. Μη λέμε ξανά τα ίδια με τον Πρίντεζη, πως έφτασε να εξουθενωθεί κτλ. γιατί παίζει μία θέση μόνος του στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Πλέον αυτά τα κενά καλύφθηκαν. Γιατί και έτοιμα «τεσσάρια» υπάρχουν (Τιλί και ΜακΛίν, παίζοντας και στις δύο θέσεις στους ψηλούς) και έναν γκαρντ αποκτήθηκε που στις ΗΠΑ έχει το όνομα (θα τη δούμε και τη χάρη) του σκόρερ (Ρόμπερτς), αλλά και γέμισε η περιφέρεια με έναν ακόμη έτοιμο παίκτη, που μπορεί να κάνει τη διαφορά, να δώσει άλλη ποιότητα και άλλα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Πάμε και στην ουσία… Ο Χόλις Τόμπσον δεν θα έρθει για 10-12 λεπτά. Τα πράγματα είναι απλά. Είναι ξεκάθαρα…

ΟΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ!!

Θα πρέπει πλέον άπαντες να κατανοήσουν πως ο εσωτερικός ανταγωνισμός γιγάντωσε. Κανείς δεν έχει τη φανέλα στο σπίτι του. Κανείς δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στην 12άδα πόσο μάλλον χρόνο συμμετοχής. Καθημερινά, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα όλοι θα πρέπει να ματώνουν. Να σκίζονται ώστε να αποδεικνύουν συνεχώς στον προπονητή τους, «εγώ αξίζω να παίζω. Αξίζω χρόνο». Χαρά του κόουτς θα είναι να τον… εκθέτουν. Να του αποδεικνύουν συνέχεια, «εμένα να βάλεις»!

Δύο χρόνια τώρα ο Σφαιρόπουλος και η διοίκηση όχι μόνο έχουν βάλει πλάτη, έχουν στηρίξει απίστευτα όλους τους παίκτες, ιδίως τα νέα παιδιά, ανεξαιρέτως και έμπρακτα, με συμβόλαια, με ομιλίες τα πάντα. Πρέπει όμως τώρα να δουν και πράγματα. Να δουν και έργα. Τα ψέματα τελείωσαν. Να λειτουργήσει ο θεμιτός εσωτερικός ανταγωνισμός για το καλό της ομάδας. Γιατί φέτος μην ξεχνάτε το τέλος της διαδρομής οδηγεί στο Βελιγράδι. Δεν χωράνε μούτρα, ψυχολογικά, μουρμούρες για τη θέση, για τον χρόνο κτλ. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: ΟΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ!

Για το καλό του Ολυμπιακού, για το καλό όλων!

ΥΓ: Ο Τζαρέλ Έντι, έκανε κίνηση και έπεσε και αυτός αντιλαμβανόμενος το κλίμα ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τον Χόλις Τόμπσον όπου ο κόουτς ξεκάθαρα μεταξύ των δύο τον προτιμούσε!

Διαβάστε επίσης

That’s business…

That’s business…

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει για τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «έχει κάθε δικαίωμα να κοιτάξει το καλό το δικό του και πάνω απ’ όλα της οικογένειάς του»

Εχει ανάγκη από έναν «killer» ακόμα!

Εχει ανάγκη από έναν «killer» ακόμα!

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει για τον παίκτη που χρειάζεται στο «2-3» ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα πρέπει να βρει έναν γκαρντ που θα αναστατώνει τις αντίπαλες άμυνες.